kapat
21.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Köprüde aile saadeti


Korkuluklarda eşi ve çocuğuyla sohbete dalınca polis yaka paça köprüden indirdi
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bu kez bir aile saadetine sahne oldu! Karısıyla kavga eden Hidayet Karayaka adlı koca, intihar etmek için çıktığı köprüde eşiyle barıştı. Korkuluklarda ailesiyle sohbete dalan Karayaka, polisler tarafından yaka paça indirildi.

TAKSİCİYE TEHDİT
Bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan Hidayet Karayaka (44), önceki gece aşırı derecede alkol aldı. Bunun üzerine karısı Ayşe Karayaka ile tartışan Hidayet Karayaka, intihar edeceğini söyleyip evden ayrıldı. Bindiği taksinin şoförünü kurusıkı tabancasıyla tehdit eden Karayaka, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne gelince taksiyi durdurdu.

KARISINI ÇAĞIRDI
Arabadan inip hızla korkulukların öbür tarafına geçen çılgın adam tabancayı kafasına dayayıp, olay yerine gelen polislerden eşinin yanına getirilmesini istedi. Bunun üzerine polisler Ayşe Karayaka'ya telefon edip köprüye gelmesini sağladı. Karısını karşısında gören Hidayet Karayaka, tabancasını denize attı.

OĞLUNU DA İSTEDİ
Gelirken 12 yaşındaki oğlu Gürkan'ı da yanına alan Ayşe Karakaya, kocasını intihardan vazgeçirmek için dil dökmeye başladı. Küçük Gürkan da annesiyle birlikte babasına yalvardı. Bunun üzerine eşiyle barışan Hidayet Karayaka, ailesiyle sohbete dalınca diken üstünde duran polisler hemen harekete geçti. Karga tulumba polis otomobiline bindirilen çılgın koca, karakola götürüldü. Karayaka'nın bir süre önce psikilojik tedavi gördüğü belirtildi.

1- 'BANA KARIMI GETİRİN'
Kafasına silahı dayayıp "Bana karımı getirin" diyerek tehditler savuran Hidayet Karayaka, birara aşağı sarkınca olay yerindekilerin yüreği ağzına geldi.

2- KARISI KÖPRÜYE KOŞTU
Ayşe Karayaka, kocasının intihara kalkıştığını öğrenince soluğu köprüde aldı.

3- OĞLU DA GELDİ
Annesiyle birlikte köprüye gelen küçük Gürkan, babasını ikna etmeye çalıştı.

4- YAKALANDI
Polisler, karısı ve çocuğuyla sohbete dalan Hidayet Karayaka'yı yakalayıp yukarı çekti.

Özer KILIÇ-Mustafa KAYA

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır