kapat
21.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Azeriler 6 imamı "İran ajanı" diye tutukladı
Azerbaycan ile İran arasında 1 aydan bu yana devam eden gerilim artıyor. Azeri askeri güçleri dün 6 din görevlisini, İran adına ajanlık yapıyor diye tutukladı. İran sınırındaki Dzhalilabad bölgesinde görev yapan din görevlilerinin Azeri vatandaşı olduğu açıklandı. İki ülke ilişkileri, bu ayın başında İran hücumbotlarının Hazar Denizi'nde araştırmalar yapan Azeri gemisini kovalamasıyla gerildi.

Patlayıcı madde taşıyan 2 Türk'e hapis cezası
Rusya'nın Novorossisk kentinde 2 Türk vatandaşı, ülkeye yasadışı yollardan patlayıcı madde sokmaktan 2'şer yıl hapis cezası aldı. Rus yetkililer, Mustafa Sandıkçı ve İbrahim Akpınar adlı şoförlerin Kazakistan'a gitmek üzere 18 Nisan'da kent limanına geldiği, TIR'larında patlayıcı madde ve elektronik fünye bulunduğu açıklandı. Ruslar, Çeçenistan'a götürüldüğünü iddia ettiği patlayıcıları imha etti.

Amerika, Bin Ladin'i vurmaya hazırlanıyor
Amerika'nın Suudi terörist Usame Bin Ladin'i ortadan kaldırmak için operasyon başlattığı iddia edildi. Abu Dabi Televizyonu'nun haberine göre, Amerikalı askeri uzman ve özel tim görevlileri, operasyon için Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'ye geldi. Grubun gizlice Afganistan'a sızarak Taliban yönetimi ile Bin Ladin'in karargâhlarına saldırı hazırlığı içinde olduğu bildirildi.

'Kollu canavar'dan 1.5 trilyon kazandı
Portekiz'de kumarhanede kollu makinede şansını deneyen 71 yaşındaki bir kadın, 1.1 milyon dolar (1.5 trilyon lira) kazandı. Başkent Lizbon'un batısındaki Estoril kumarhanesinde servet kazanan kadının adı açıklanmadı. Kumarhane sözcüsü, kazanılan paranın Avrupa'da kollu makinede bir seferde elde edilen en yüksek meblağ olduğunu söyledi.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır