kapat
12.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ağlar örülüyor


Bu hafta vizyona giren "Along Came a Spider", suçlularla beyinsel mücadeleye girmekten hoşlanan bir dedektif/psikolog ile onu bir çocuk kaçırma olayının içine çekmeye çalışan bir suçlunun mücadelesini anlatan psikolojik gerilim.
Yönetmenliğini Lee Tamahori'nin üstlendiği filmde Washingtonlu dedektif Alex Cross'u Morgan Freeman canlandırıyor. Filmin konusu ise kısaca şöyle: Ortağının ölümünden morali bozulan dedektif Alex Cross, aradığı huzuru emekliliğini istemekte bulur. Ancak bir çocuğun kaçırılması olayıyla ilgili posta kutusuna not bırakılmasıyla istemeden de olsa kendisini federal bir davanın tam göbeğinde bulacaktır.

AYRINTILI PLAN
Çocuğu kaçıran Gary Soneji'nin hedefi büyüktür ve tarihe geçecek bir çocuk kaçırma olayı geliştirmiştir. Bunu yaparken de atacağı her adımı tıpkı bir örümceğin ağlarını örmesi gibi titizlikle planlamıştır. Bundan sonrasında görev, dedektif Cross ile gizli servis ajanı Jezzie Flannigan'a düşecek ve zamana karşı bir yarışa girmek zorunda kalacaklardır.

Cross'un edebiyat alanındaki başarısını tanıyan Gary Soneji'nin amacı, yüzyılın suçu olacak bir suç işleyip Alex Cross'u bu konuyla ilgili bir kitap yazmak zorunda bırakmaktır. Onu durdurmak için ikili bir ekip kuran Cross ve Flannigan'ın karşısına içiçe geçmiş bir gizli ilişkiler ağı çıkar. Esrar perdesini aralamaya çalışan ikili, geçmişteki hatalarından da ders almak zorunda kalır.

Zevkle seyredeceğiniz bir psikolojik polisiye..

ÖRÜMCEĞİN MASKESİ
Along Came a Spider

* Yönetmen: Lee Tamahori

* Oyuncular: Morgan Freeman, Monica Potter, Michael Wincott, Penelope Ann Miller

* Yapımcılar: David Brown, Jo Wizan

* Senaryo: Marc Moss Paramount Pictures / UIP Filmcilik

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır