kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Aslan'daki Ay'ın konumu kendinizin farkında olacağınız bir günde bulunduğunuzu belirtiyor. Desteklenmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Mesleki konulardaki başarınızın karşılığını maddi olarak alamamaktan şikayetçi olabilir ve beklenmedik bir fırsatı kaçırmanın rahatsızlığını yaşayabilirsiniz. İletişime önem vermeli ve ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aslan'daki Ay'ın Satürn'le rahatlatıcı etkileşiminin üzerinizde pozitif yönde enerji verici etkileri olabilir. Disipline olmakta güçlük çekmeyeceğiniz bugün yeni eğitim fırsatları üzerinde karar alabilirsiniz. Her türlü anlaşmadan kazançlı çıkabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ay'ın oluşturacağı etkiler birçok konuda yenilik yaşayabileceğinize işaret ediyor. Birebir ilişkilerinizdeki karmaşalardan iletişim yoluyla kurtulmanız mümkün. Kaynaklarınızda ani kararlar almaktan kaçınmalı ve fikir almaktan çekinmemelisiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Ay, yaşamınızda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Kova'daki Neptün'ün burcunuzdaki Ay'la gerilimli açısı işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün yöneticiniz Merkür'ün Jüpiter'le rahat açısı, yeni planlar oluşturmak için rahat bir günde olduğunuzu belirtiyor. Kişisel girişimlerinizde cesaretli olabilir, fakat harekete geçmede duraksayabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Duygularınızı açtığınız arkadaşlarınızdan fazlasıyla etkileneceğiniz görülüyor. Uranüs'ün ve Aslan'daki Ay'ın desteğiyle yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve önemli görevler üstlenebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Aslan'daki Ay'ın durumu işlerinizde meydana gelebilecek ertelemelerin üzerinde fazla durmamanızı öğütlüyor. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Maddi konularda aceleci olmayın.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün Aslan'daki Ay'ın durumu her türlü şartı olumlu yönlendirebileceğinize işaret ediyor. Kendinizi rahat bırakabilir ve çevrenizle ilişkilerinizin kendiliğinden geliştiğini fark edebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralarda yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bugün yakın çevrenizdeki kimselerle birçok bakımdan iyi anlaşacaksınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aslan'daki Ay'ın Uranüs'le yaptığı sert etkileşim ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda gerilimlere işaret ediyor. Sizin için iyive kötü olabilecek olayları bir arada yaşayabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz tutarlı davrandığınız sürece başarı vaad ediyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Uranüs'ün Ay'la açısı vereceğiniz sözlere dikkat etme gerekliliğini hatırlatıyor. Haberleşme kopuklukları işlerinizi negatif etkileyebilir. Yaşamınızda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yapıcı düşüncelerinizi uygulayabilirsiniz.


 


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır