kapat
12.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kendi dondurmanı kendin yarat!


Türkiye'nin ilk dondurma yaratım merkezi olan Cafe Algida, müşterilerine dondurma konusunda yaratıcılıklarını kullanma imkânı veriyor
Bağdat Caddesi'nde açılan Cafe Algida, şimdilerde herkesin dilinde.

Nasıl olmasın ki, yaz aylarının can alıcı zevklerinden biri olan dondurma burada binbir farklı şekle bürünmüş. Cafe'de en çok tüketilen tatlı çeşidi New Harmony. Açık kornetin üzerine taze meyvelerden kestane, jelibon şekeri, kuruyemişlere kadar pek çok malzeme konuluyor ve Maraş dondurması ekleniyor, bir de bunların üstüne envai çeşit sos dökülüyor. New Harmony'nin ardından en çok yenen ise tatlı sufle üzeri dondurma. Bunun yanı sıra Cafe Algia'da kruvasan da farklı servis ediliyor. "Nasıl?" diye düşünmenize gerek yok, tabii ki dondurmalı... Arasında Maraş dondurmasıyla servis ediyorlar.

Her şeyi bir kenara bırakın, Cafe Algida da bir "Mr. Simit" mönüsü var ki, şahane. Sıcak simit yanında peynir sosu, zeytin sosu, çeşit çeşit reçel sosu sunuluyor. Yanında da çay... Bunun yanı sıra Cafe Algida, Türkiye'nin "ilk" dondurma yaratım merkezi olarak tanımlanıyor. Çünkü burada kişilere yaratıcılıklarını ve seçme özgürlüklerini kendileri için kullanarak yaratma şansı veriliyor. Her gün 10.00 Ğ 24.00 arası açık olan cafe'nin bir de internet sitesi var: www.cafealgida.com. Adres: Bağdat Caddesi No: 331, Caddebostan/ stanbul.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır