kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

KISA KISA KISA


Fevzi nakavt
Daum kalede Kjaer'i tercih edince genç kaleci yıkıldı. Daum, perşembe sabahı İstanbul'a gelen ve aynı gün sözleşme imzalanan kaleci Kjaer'i, daha idmana bile çıkartmadan 36 saatte Bursaspor maçının ilk 11'ine aldı. Trabzon maçında hatalı goller yediği gerekçesiyle kulübede kalan Fevzi, 36 yaşındaki kalecinin ilk 11'e alındığını öğrenince şoke oldu. Yöneticiler ise maç sonrasında Kjaer'den memnun kaldıklarını açıkladılar.

Daum memnun
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, futbolcularının Bursa önünde verdiği mücadeleden memnun kaldığını söyledi. Maçın daha başında yedikleri golün konsantrasyonlarını bozduğunu belirten Daum, "Futbolcularımın kazanma hırsından memnun kaldım. Önemli olan da bu" dedi.

Jardel Marsilya'da
G.Saray'ın başına dert olan Jardel, Marsilya ile anlaştı. Cimbom bu transferden 8.5 milyon dolar alacak. G.Saray'da "satıldı, satılacak" derken Mario Jardel sonunda Fransız kulübü Marsilya ile anlaştı ve aylardır yaşanan kâbus nihayet son buldu. Bu transferden sarı-kırmızılı takım 8.5 milyon dolar para+3 futbolcu alacak. Daha önce Gustavo ve Perez'i renklerine bağlayan G.Saray, 3.futbolcu yerine 700 bin dolar ve Kolombiyalı futbolcunun bonservisini Marsilya'dan alacak.

Aslan'a müjde
G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığı için hak ettiği 20 bin cumhuriyet altını tutarındaki ödülün 500 milyar 65 milyon liralık kısmını dün aldı. Cansun, GSGM'de Kemal Mutlu ile görüşerek Koçbank ve Vakıfbank'a olan 55 trilyonluk borçlarını ödeyecekleri teminatını verdi. Ödülün kalan 1 trilyon 200 milyarlık kısmı da haftaya alınacak.

1 saatte kapışıldı
Revivo'nun forması 100 milyona satıldı. F.Bahçe'nin Samsunspor ile yaptığı bu sezonki ilk lig maçında 3 gol atarak, hat-trick yapan Haim Revivo'nun, o maçta giydiği forma dün satıldı. Forma, F.Bahçe'nin ürünlerinin satıldığı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın altındaki Fenerium Mağazası'na geldikten yaklaşık 1 saat sonra yeni sahibini buldu. Fenerium Mağazası yetkilileri, formayı Yasin Çelen adlı bir taraftar, 100 milyon lira ödeyerek aldığını açıkladılar.

İskoçlar turdan Umudu kesti
Glasgow Rangers'ın resmi internet sitesinde taraftarlar arasında yapılan "Turu kim geçecek?" anketinde F.Bahçe'ye %58 şans tanındı. Ankete 4592 taraftar katıldı. Öte yandan ilk maçta kırmızı kart gören Mols'a UEFA 3 maç ceza verdi.

Ünlü'den nasihat
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Ünlü, milli atletimiz Süreyya Ayhan'a hem ödül hem de nasihat verdi. Ayhan'ı 100, antrenörü Yücel Kop'u da 10 Cumhuriyet altını ile ödüllendiren Ünlü daha sonra bu ikiliyle özel bir görüşme yapıp, "Yıldız sporcular kamuoyunun ortak değerleridir. Onun için özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Medya özellikle sizleri takip ediyor" diye uyardı. Ayhan ve Kop'un dedikodulara son vermek için evlilik kararı aldıkları da ifade edildi.

ALİ ERDOĞAN

Kızlar 3-2 kazandı
14. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Türkiye, ilk maçında Fransa'yı 3-2 yendi. Hollanda'nın Hertogenbosch kentinde yapılan maçta Milli Takım, ilk iki seti 25-23 ve 25-17 kaybetmesine karşın 28-26, 25-20 ve 19-17'lik setlerle galibiyete ulaştı. Milliler bugün 17.00'de Azerbaycan ile oynuyor.

Slovakya maçı Portekizli Pereira'nın
A Milli Futbol Takımımız'ın Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Eylül başında Slovakya ve İsveç ile yapacağı maçları yönetecek hakemler açıklandı. 1 Eylül'de Slovakya ile oynayacağımız karşılaşmayı Portekizli Pereira yönetecek. Türkiye-İsveç maçında ise İtalyan Braschi görev yapacak.

F.Bahçe'ye gözdağı
İstanbulspor Teknik Direktörü ve F.Bahçe'nin eski gol kralı Aykut Kocaman sarı-lacivertli takıma meydan okudu. Aykut, "Kazanırsak, kimse sürpriz demesin. F.Bahçe tam bir takım oldu. Tek tek değil takım halinde önlem alacağız. Ancak iyi futbol oynayıp, kazanmak istiyoruz. Güngören Stadı iki takım için de dezavantaj" dedi.

Trabzonspor'da Tekelioğlu tedbirli
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, yarın G.Antepspor'u yenerek, Beşiktaş galibiyetinin tesadüf olmadığını göstereceklerini söyledi. Bu maçta taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyen Tekelioğlu, "Taraftarın erken gol isteği futbolcularımı paniğe sokarsa işimiz zorlaşır" diye konuştu.

D.Bakır-Göztepe
Süper Lig'de bugün G.Saray-Denizlispor maçı dışında üç maç daha var. Göztepe, D.Bakır ile G.Antep Kamil Ocak Stadı'nda karşılaşacak. G.Birliği-Samsunspor Ankara 19 Mayıs Stadı'nda, Kocaeli-Antalyaspor da İsmetpaşa Stadı'nda mücadele edecekler. Maçlar 19.00'da.

D.Şafakalı Emre Olympiakos'ta
D.Şafaka'nın genç forveti Emre Ekim, Olympiakos ile 4 yıllık prensip anlaşmasına vardı. Emre'nin menajeri Tolga Tuğsavul, "Pazartesi günü imza atana kadar transfere bitti gözüyle bakmıyoruz. Emre imzayı atarsa 4 yıl için 1 milyon $, bir ev, bir aşçı ve oynayacağı dakikaya göre prim alacak" dedi

Salas Juventus'ta
Inzaghi'yi Milan'a kaptıran Juventus, Lazio'dan Salas'ın işini bitirdi. İtalyan basınına göre Juventus, 11.7 milyon $ ve Kovaçeviç karşılığında Şilili futbolcuyu renklerine bağladı.

Kortta düğün var
ABD'li raket Andre Agassi, Alman yıldız Steffi Graf ile evleneceklerini açıkladı. Andre Agassi, "Steffi'ye evlenme teklif ettim ve kabul etti" dedi.

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır