kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Rüştü'ye nazar değdi


F.Bahçe'nin milli file bekçisi dünkü idmanda sol omuzundan sakatlandı. MR'ı çekilen ve kıkırdak ezilmesi tespit edilen Rüştü, İstanbul maçında yok, Rangers'a da şüpheli
F.Bahçe'de Rüştü şoku... Milli Takım'ın Norveç ile oynadığı özel maçta formuyla alkışlanan başarılı file bekçisi, sarı-lacivertli takımın dünkü idmanında sol omuzundan sakatlandı.

Denizli'den izin alıp idmanı yarıda bırakan Rüştü, ağrılarının artması üzerine Acıbadem Hastanesi'ne götürüldü ve MR'ı çekildi. Kıkırdak dokusunda ezilme tespit edilen Rüştü'nün yarın İstanbulspor maçında forma giyemeyeceği, çarşamba günkü G.Rangers maçına yetişmesinin de şüpheli olduğu belirtildi.

Elde sadece Oğuz kaldı
Rüştü'nün yanısıra yedek kalecilerden Recep'in de sakat olması sebebiyle F.Bahçe kalesi için tek alternatif olarak Oğuz kaldı. Rüştü paniği yaşayan teknik heyetin PAF takımının kalecisini kadroya alacağı ifade edildi.

Dün yapılan idmanda ise golcüler şov yaptı. Çift kalede Oktay ve Andersson 4'er gol atarken, Serhat 1'de kaldı. Ümit de attığı sert bir şutla ağları deldi. İdman sırasında oyuncularına hiç karışmayan teknik direktör Denizli, "Ağır idmanlardan çok yoruldukları için onları serbest bıraktım" dedi. Denizli bugünden itibaren Glasgow Rangers maçına kadar kampa alacağını da açıkladı.

GÜRCAN BİLGİÇ

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır