kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Beşiktaş'a yazık oldu


Tam iki defa geri düşen siyah-beyazlı ekibi İlhan taşıdı. 2 şutu direğe takılan Tümer, 2 topu altıpastan boş kaleye atamadı
Bursa'da Murat'ın 2 güzel golüne ayağının tozuyla maça çıkan Kjaer engel olamadı. Kartal 5 maç sonra Bursa'da puan yitirdi

Lige Trabzon yenilgisi ile başlayan Beşiktaş, Bursa'da da şanssızlığının kurbanı oldu. Sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan teknik direktör Daum, hâlâ arayışta olduğunu gösteren bir 11 sahaya sürdü.

Kartal, Trabzon derbisine göre farklı bir kadro ve oyun anlayışı ile Bursa karşısına çıktı. Kaleyi 36'lık delikanlı Kjaer'e verirken, Ümit'in sakatlığında da libero görevine Ahmet Yıldırım'ı uygun gördü. Ronaldo, Tümer ve Veit ise ilk kez bir resmi maçta sahaya çıktılar.

3-3-3-1 sistemini uygulayan Beşiktaş, daha üçüncü dakikada geriye düştü. Okan'ın sağdan ortasında Ronaldo ağır kaldı. Murat Sözkesen daha çabuk ayağını sokup kalesine gelen ilk topta Kjaer'i avladı. Golün şokundan çıkmaya çalışan Beşiktaş, 15.dakikadan sonra hakimiyeti eline geçirdi. İlk yarıda Tümer, Nihat ve Baya üçlüsünün geliştirdiği ataklar ile Bursa kalesini yokladı. Ancak top 3 kez direklerden döndü.

13.dakikada Tümer'in sol çaprazdan sert şutu üst direkte, 32. dakikada serbest vuruştan Nihat'ın şutu yan direkte patladı. 37. dakikada orta sahadan aldığı top ile ceza sahasına sokulan Tümer'in şutu yine yan direkten geri döndü. Direklerin gazabına uğrayan Tümer, teselliyi geçemediği Şenol'un kollarında buldu. İlk yarıda yıldızlaşan Şenol bu bölümde Tümer, Nihat ve İlhan'ın gollük şutlarına geçit vermedi.

Daum: Hücuum!
Daum, defans ile hücum arasında oluşan kopukluğu gidermek ve neredeyse kaybolan kanatları harekete geçirmek için Tayfur'un yerine Sertan'ı, İbrahim'in yerine de Stavrum'u oyuna sokarak ikinci yarıya başladı. Yani galibiyet için, her türlü riski göze aldı.

Kartal beklediği golü 52. dakikada ilhan ile buldu. Baya soldan ortaladı, İlhan herkesten yükseğe çıkıp kafayı vurdu ve skoru 1-1'e taşıdı. Tabii, kaleci Şenol da bu pozisyonda sinek avlayarak asiste ortak oldu. Bursa 53. dakikada Murat Sözkesen ile cevap vermek istedi. Murat Hacıoğlu'nun ortasında Murat Sözkezen ceza sahasında topla buluştu. Açıyı kapyatan Kjaer topu çıkardı ve gole izin vermedi. 2. yarı futbol ziyafetine dönüşürken, karşılıklı pozisyonlar ve 3 güzel gol maça renk kattı.

64. dakikada da Murat Sözkesen'in gollük vuruşunu Kjaer, 71. dakikada Stavrum'un şutunu Şenol, çıkardı. Kartal'ın Danimarkalı kalecisi 73. dakikada Murat Sözkesen'in mutlak golünü çıkartırken, 30 saniye sonrasında basit bir gole geçit verdi. Murat Sözkesen yerden vurdu. Topu altı pasın önünde karşılayan Kjaer, kolların altından topu kaçırdı: 2-1. Hemen arkasından sağdan Stavrum'un ortasını Tümer altıpastan auta atarak zoru başardı. 84. dakikada bu sefer cevap Kartal'dan geldi. İlk gole imza atan İlhan ceza alanı sol çaprazından sert vurdu ve skoru 2-2'ye taşıdı.

90. dakikada Nihat'ın pası ile İlhan'ın ortasında Tümer topu yine Şenol'a teslim ederek, adeta saç baş yoldurttu.

"Bu skor normal"
Bursa Teknik Direktörü Biyediç, "Çok pas hatası yaptık. Beşiktaş bizi, uzun paslarla yıkmaya çalıştı. Biz de rakibimize kontrafataklarla karşılık vermeye çalıştık. Berberlik normal sonuç" dedi.

Holigan alarmı!
Bursa Emniyeti daha önceki maçlarda olay çıkaran 58 fanatik taraftarı karşılaşma öncesi uyardı. Polis maçta olay çıkmaması için stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alırken, Beşiktaş taraftarları şehir dışında tek tek arandı

Fatih DOĞAN

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır