kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Birleşmiş Milletler gibi aile


Oğlunu geçtiğimiz günlerde Brezilyalı Andrea Sioufi'yle evlendiren Dışişleri Bakanı İsmail Cem'in kızı, yarın akşam Kuzey Iraklı bir işadamıyla evleniyor
Dışişleri Bakanı İsmail Cem'in ailesi adeta Birleşmiş Milletler gibi. Oğlu Kerim Cem'i geçtiğimiz günlerde dillere destan bir düğünle oğlu Brezilyalı Andrea Sioufi'yle evlendiren Cem, şimdi de kızı İpek Cem'i evlendiriyor. Yarın akşam Çırağan Sarayı'nda yapılacak düğünle İpek Cem Iraklı işadamı Shwan Taha ile evlenecek. Damat Taha, Templeton isimli şirkette, Yatırım Fonları Türkiye Sorumlusu olarak görev yapıyor.

SİYASETÇİLER VE BASIN YOK
Çırağan Sarayı'ndaki düğünün daha samimi bir havada olması için sadece akrabalar ve aile yakınları davet edildi. Siyasiler düğüne katılmayacak. Basına kapalı olacak nikah töreninin ardından, basın mensuplarına görüntü ve yazılı açıklama dağıtılacak.

NİKAHI SARIGÜL KIYACAK
Yüzlerce davetlinin katılacağı törende nikahı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyacak. Törenin ardından davetliler, sarayın terasına geçerek, saat 20.00'de verilecek yemekle başlayacak olan düğüne katılacaklar. İpek Cem, krem rengi, oldukça sade ve zarif olan gelinliğini Brezilyalı yengesi gibi ABD'de hazırlattı. Çift, nikahın ardından balayı için yurt dışına çıkacak.

Nebahat KOÇ

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır