kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Kjaer skandalı

Geçtiğimiz haftanın iki yaralı takımı, iyi birer şans olarak gördükleri maçı istedikleri gibi bitiremedi. Bu karşılaşmayı kazanarak ligde ilk 3 puanını almak isteyen Beşiktaş, daha ilk dakikalarla birlikte bu beklenti içerisinde olanları hayâl kırıklığına uğrattı.

Maçın başında gelen Bursaspor golü, 'genç' kaleci Kjaer ve Beşiktaş'a kötü bir hoşgeldin oldu. Golden sonra oyun düzenini bozmayan, oyunu kendi sahasında kabul eden, kontrataklarla gol bulmaya çalışan Bursaspor'a karşı, Beşiktaş ilk yarının büyük bir bölümünü rakibinin sahasında oynamasına rağmen, kale önünde çok fazla gol pozisyonu üretemedi. İlk yarıda özellikle Tümer'in şahsi gayretleri ve becerileriyle bulduğu pozisyonlar dışında fazla etkili olmadı.

İkinci devreyle birlikte Stavrum ve Nihat'ı 2 forvet olarak oynatıp gole dönük işler yapmaya çalışan Daum, bu isteğinde bulduğu 2 golle başarılı oldu. Fakat defanstaki basit hatalar, 3 puan elde etmesine mani oldu.

Veit ve Ronaldo kötü

Beşiktaş'ın defansındaki problem aynı şekilde devam ediyor. Özellikle bu bölgeye takviye olarak alınan Veit ve Ronaldo ya hazır değiller, ya da bir hayli vasat oyuncular. Daha da kötüsü bu bölgede Beşiktaş'ın sorunlarını çözecek görünmüyorlar.

Kaleci Kjaer'in bu kadar yaşlı ve kariyersiz olmasına rağmen, büyük bir kurtarıcı edasıyla; daha antrenmana bile çıkmadan Beşiktaş kalesinde oynatılması, hem vahim bir hata hem de büyük bir skandal. Bunu yapmakla, Fevzi gibi genç bir eldivenin Beşiktaş'ta işinin bittiği mesajını çok aleni biçimde verdiler.

Beşiktaş'ın iyileri, bu sezonun flaş transferleri İlhan ve Tümer'di. Özellikle İlhan'ın attığı 2 gol kalitesinin göstergesiydi. Sonuca kötü yönden bakarsak, Beşiktaş istediği gibi 3 puanı alamadı. Ama en azından ligdeki ilk puanını hanesine yazdırmış oldu.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır