kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Bir adım ileri

Beşiktaş kalesine gelen ilk top gol... Defans eli belinde seyrederse, elbette kaleci çaresizlik içinde kalır. Yeni kaleci Kjaer'in bu golde hiç suçu yok. Ayrıca Danimarkalı file bekçisi 53 ve 64'üncü dakikalarda muhteşem iki kurtarış yaptı. Ancak 73'te yumurtladı ve bir çuval inciri berbat etti. Herşeye karşın, ilk izlenim iyi. Geçen haftaki kadrodan 5 kişi yok. Demek ki Daum,Trabzonspor maçında oyuncu tercihlerinde hata yaptığını anlamış.

İlk yarıda Bursaspor'un, attığı gol dışında pozisyonu yok. Beşiktaş'ın direklerden dönen üç şutu, ayrıca iki net pozisyonu var. Ve bir de 12'nci dakikada verilmeyen bir penaltı. Nihat'ın düşürülüşüne hakem Murat Ilgaz yan gözle bile bakmadı. Ne o, yoksa Beşiktaş yine 'üvey evlat' mı?

Direkler; pozisyonlar, topu ağlarla buluşturamıyorsan herşey boşuna. 3 direk 1 gol sayılmıyor. Beşiktaş'ın ilk yarıdaki dizilişi bana göre yanlıştı. Neden tek santrforla oynandı? Ahmet Dursun sakat ve Stavrum geçen hafta olduğu gibi yine kulübede. Nasıl iş bu? Kulübede oturacak adam neden transfer edilir? Baya yardımcı santrfor görevini üstlenmişti. 2 santrfor olsa, Baya da onların arkasında oynasa daha iyi olmaz mıydı? Daum ikinci yarıda böyle yaptı. Ve Beşiktaş etkinliğini arttırdı, goller buldu.

İlhan çok gol atar

Ronaldo hava toplarında Beşiktaş'ı rahatlattı. Kolay kolay pas hatası da yapmıyor. Ama çabuk dönemiyor. Fizik olarak da tam hazır değil. Ahmet Yıldırım'ı her geçen gün daha çok seviyorum. Hem kesici olarak iyi, hem de topu oyuna olumlu sokuyor. Erman sol stoper oynayamaz. Bin yıl geçse oynayamaz. Hayret, Daum bunu nasıl göremiyor?

Veit sağ kanatta tek hata dışında sırıtmadı. Bundan sonraki maçlarda da sırıtacağını sanmıyorum. Ancak zihnimize kazıyacağı güzellikler de pek olmayacak. Baya'nın tek hayırlı işi, İlhan'a verdiği gol pasıydı. Bunun dışında resmen saklambaç oynadı. Nihat sağ çizgide değildi ama yine bekleneni veremedi. Stavrum seri ve yırtıcı değil, temposu düşük. Ama gol atar ve attırır. Nitekim 2. golde İlhan'ı iyi gördü. Son dakikada biraz dikkatli olsaydı Beşiktaş'ı galibiyete taşıyabilirdi. Tümer iyi oyuncu; sol ayağı mükemmel. İlhan çok güçlü ve de Beşiktaş'ta çok gol atacak gibi gözüküyor. Bursaspor gücü oranında mücadele etti. Beşiktaş kazanamadı ama geçen haftadan daha olumlu sinyaller verdi.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır