kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

37 yıl sonra yeniden


'Şöhret Sandalı' adlı filmde yasak aşk yaşayan bir bakanla bir yıldızı canlandıran Ajda Pekkan ve Ediz Hun çekimlerdeki rahatlıklarıyla herkesi büyülediler
Ajda Pekkan ve Ediz Hun 35 yıl sonra yine bir film setinde buluştu. Biri politikayı diğeri şarkıcılığı seçen iki ünlü isim, oyunculuğa tekrar döndükleri filmde yıllardan beri birlikte oynamışçasına rahattılar. Yasak aşk yaşayan bir bakanla ve eski bir starı canlandıran ikili, filmin yatak odasında geçen sahnesinde de hiç zorlanmadılar. Ediz Hun'u ünlü yapan siyah-beyaz aşk filmlerini hatırlatan sahnede, Ajda Pekkan ve Ediz Hun, yatağın önünde birbirlerine sarıldılar. Ellerini kenetlenen ikili, günümüz filmlerinde pek görünmeyen bir şekilde, el ele göz göze bir aşk yaşadılar.

1963 yılında Ses Dergisi'nin kadın ve erkek yıldızı seçilerek sanat hayatına atılan Pekkan ve Hun, 1965 yılında da birlikte bir aşk filminde oynamışlardı.

Önceki gün Beykoz Konakları'ndaki tarihi av köşkünde yapılan çekim sonrası Ediz Hun "Ajda Hanım son derece zarif bir hanımefendi. Mükemmel bir oyuncu ve bir süperstar. Kendisine büyük hayranlık duyuyorum" derken Ajda Pekkan, "Ediz Bey'le karşılaşmadan önce çok heyecanlıydım. Ayrı ayrı kulvarlarda olmamıza rağmen aynı yerde buluştuk ve çok iyi anlaştık. Birlikte çok güzel projelere imza atacağız" diye konuştu.

Bülent İPEK

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır