kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Konuşan ineğe demeç yasağı!


İzmir'de konuşan buzağının bulunduğu Haykıran köyü, meraklıların akınına uğradı. Ancak sahibi, ineğe "Nazar değecek" diye ziyaret yasağı koydu
İzmir'in Menemen ilçesinde konuşarak herkesi şaşırtan 8 aylık buzağı Nazlı'nın bulunduğu Haykıran Köyü'nde televizyoncuların ve meraklıların hücumuna uğrarken, ineğin sahibi Mehmet Türkyılmaz'ın babası Hacı Hüseyin Türkyılmaz, "Nazar değeceği" endişesiyle ziyaret yasağı getirdi. "Anne gel, mama ve anneanne" kelimelerini söyleyen ve 6 aylıkken konuşmaya başlayan hayvanı görmek isteyenleri evinin kapısndan geri çeviren Hüseyin Türkyılmaz, "Bu, Allah'ın bir hikmetidir. Onu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ancak, bu kadar kişinin Nazlı'yı görmesi yanlış, Nazlı'mıza nazar değer" dedi.

50 MİLYARA SATIŞA ÇIKARDI
İneğe 50 milyar lira fiyat biçtiklerini söyleyen Hacı Hüseyin Türkyılmaz, "Parayı veren Nazlı'yı alıp, istediği kişiye gösterebilir. Orası beni ilgilendirmez. Satın alan olmazsa, bu hayvanın sütünü içer, kalanını satar, para kazanırım" dedi. Yöre halkı ise, "Daha önce Haykıran köyünde bir ineğin konuştuğunu duymuştuk. Ancak resmini gazetede görünce inandık. Görüşme yasağı kalkarsa görmek isteriz" dediler.

TARIM MÜDÜRLÜĞÜ İNCELEYECEK
Olaya gazeteden öğrenen Menemen Kaymakamı B.Şahin Tütüncü İlçe Tarım Müdürlüğü'ne ait ekipleri köye gönderdi. Kaymakam Tütüncü, ekibin hayvanı inceleyerek, konuşmasını banda alacağını ve rapor hazırlayacağını belirtti.

Erdal ÇARBOĞA

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır