kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sarhoş hırsız dehşeti


Terme'de bir polisi yaralayan diğerini de rehin alan sarhoş hırsız tam 4.5 saat süre sonra etkisiz hale getirilebildi
Samsun'un Terme İlçesi'nde sabıkalı bir hırsız emniyet güçlerine heyecan dolu 4.5 saat yaşattı.

Dün saat 17.30'da aşırı alkollü olan Ramazan Yılmaz (25), Kocaman Caddesi'nde ilçeye izinli gelen polis Namık Ekin'in içinde tabancası da olduğu çantasını çaldı. Çantası çalınan polis ve olay yerine gelen ekipler, hırsızın peşine düşerek bir inşaatta sıkıştırdı.

POLİSİ ZİYARET ETTİ
Sarhoş hırsız, Ekin'in silahıyla teslim olması için kendisini iknaya çalışan polis Bayram Ali Çolak'ı ayağından vurdu. Yaşar Demirel adlı polisi de rehin alarak ekip aracına bindirdi. Yarım saat araçla gezen Yılmaz, hastaneye giderek yaralı polisi ziyaret etti. Daha sonra, beraberindeki polisi araca bindirerek stat yöresine gitti.

Samsun'dan Terme'ye gelen özel harekat himleri, Yılmaz ve rehin polisin bulunduğu ekip otosunun etrafını sardı. Bu sırada Yılmaz, Kaymakam'la görüşmek istedi. Kaymakam Selami Altınok, telefonda görüştüğü Yılmaz'a yüz yüze konuşmayı teklif etti.

GARSON BEKÇİ
Yılmaz'ın Kaymakam'la buluşacağı lokantaya Bekçi Murat Baş, garson kılığında sokuldu. Bekçi, içeri giren Yılmaz'ın bir anlık dalgınlığından yararlanarak üzerine atladı ve etkisiz hale getirdi. Yakalanırken yaralanan Yılmaz, tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hamza ALP

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır