kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sopalı dansöz emekli oluyor


Mısır'ın en ünlü dansözü 50 yaşındaki Fifi Abdou, 5'inci kocasına daha çok vakit ayırmak için mesleğine veda ediyor
Ülkesinde dansözlük mesleğinin ustası kabul ediliyor. Yıllarını bu işe adamış. Gösterisini, elinden düşürmediği bastonu ile yapıyor. Yıllardır değiştirmediği 'muhafazakar' dansöz giysisi de simgesi haline gelmiş. Mısır'ın en ünlü dansözü Fifi Adou... 50'li yaşlarında olan Fifi Abdou, artık emekli oluyor.

5 KEZ EVLENDİ
Başından 5 evlilik geçen, 30 filmde rol alan Abdou, ülkesinde magazin basının gündeminden düşmüyor. Herkes muhteşem lüks dubleks evini ve korumalarını konuşuyor. Başkent Kahire'de Nil Nehri'ne bakan lüks apartmanlardan birinde oturan Abdou'nun dairesine direkt asansörle çıkılıyor. Kapı açılır açılmaz karşınıza iri kıyım korumalar dikiliyor. Kısa bir sorgudan sonra ancak randevunuz varsa Abdou'yla görüşmenize izin veriyorlar.

MISIR'IN 4. PİRAMİDİ
Evi bir müzeyi andıran Abdou, dansözlüğe 12 yaşında başlamış. 11 kardeşine ve ailesine yıllarca bakmış. Güzelliği nedeniyle halk arasında 'Mısır'ın 4'üncü piramidi' diye anılan Abdou'nun birçok hayranı var. 'Kimseyi taklit etmedim. Ama artık ayrılma zamanı geldi. Aileme daha fazla vakit ayırmak istiyorum" diyen ünlü dansöz vaktini evine ve 17 yıldır evli olduğu 5'inci kocasına ayıracak.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır