kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İş görüşmesi fiyaskosu


Müşteri temsilcisinden yemek yazarı... İnsanın adı çıkmaya görsün. Bakalım ne olacak...
10:00 Meşhur basın plazalarından birine adım atmak bizim de kısmetimizde varmış. Kadın dergisinde mekân yazmak... Bunca yıllık müşteri temsilciliğinden sonra... Yakışır aslında... Misis Gurme olurum ben de... Serdar Turgut kadar yemekten anlarım herhalde. Kabuklu ahtapotlar falan... He he he... Kaç para verirler acaba? Tek başına maaş yetmez. Kıyafet parası da vermeleri lazım. Neydi buluşacağım genel yayın yönetmeni kızın adı? Unuttum iyi mi... Neyse, dergide bir dolu insan vardır. Önce onlara sorarım. Kaçıncı kattı? Beş.

10:05 Eee kimse yok burada... Nerde bu insanlar? Niye koskoca katta benden başka kimse yok? Şu sekretere sorayım.

10:10 Sekreter değilmiş o, masası asansörün dibinde diye bilmek zorunda değilmiş kim nerede, ne yapıyor diye... Haydaaa. Bu ne asabiyet böyle? Başka kimse de yok soracak. Keşke kıza "hamilelik mi sizi böyle asabi yaptı" demeseydim. Şişmanlığından dolayı komplekse girsin istedim ama bu sefer de ben böyle kek gibi kaldım ortada.

İN CİN TOP DERGİSİ
10:30 Hah, biri asansörden indi en sonunda. Kesin buluşacağım kadın bu.

10:34 Değilmiş. Genel yayın yönetmeni olmak için yaşlıymış. 28 üstü gen yay yön olunmuyormuş bu müessesede. Gen yay yön, genel yayın yönetmeninin kısaltmasıymış. Neyse bunların hepsini kısa sürede öğrenirmişim zaten, dert etmeme gerek yokmuş. O da böyle başlamış da mış mış... Kızları boşuna beklememeliymişim, onlar kesin bütün gece çalışıp sabaha ancak eve gitmişlerdir, iki gün ortada görünmezlermiş. Onun da başına gelmişmiş... Kafam şişti iki dakkada. Bunu niye köşe yazarı yapmıyorlar acaba... Kendini anlatmayı insan bu kadar mı sever...

10:40 Çıkıp bir kafeye oturayım bari... Madem gelmeyeceklerdi beni niye 10'da getiriyorlar. Uyumak istiyorum. Aaa bu Haşmet Babaoğlu değil mi? Bütün kızların ölüp bittiği adam. Dur şuna yakından bakayım. Fena değilmiş gerçekten. Kafasına niye o tuhaf beyzbolcu şapkasını takıyor acaba bu yaz sıcağında? Hem de bina içinde? Neyse, ileriki günlerde öğreniriz. Önce yakın bir alâka tesis edelim...

11:00 Gen yay yön mesaj attı. Yeni uyanmış, haftaya gelsem olur muymuş... Kendimi çok kötü hissediyorum. Ağlamak istiyorum. İş görüşmem böyle geçmek zorunda mıydı? Ofis boyun bulduğu iş... Bu kadar olur tabii.

yeldatozan@hotmail.com

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır