kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ne var ne yok


Kahverengi siyah oldu
Yaz akşamlarını en moda el çantası olan Louis Vuitton'un kahverengi el çantası kış için siyah oldu. Mini monogram desenli, siyah perdahlanmış deriden üretilen çanta tam kendisine yakışacak derecede bir parlaklık sergiliyor. Çantada kredi kartları, pasaport ve biletlerin yerleştirilmesi için çok sayıda cep bulunuyor.

Hediyeli çantalar
Tatilin sona ermesine az bir zaman kaldı. Dönemin en trendy sırt çantası Jansport'u almanın vakti geldi. Lee ve Wrangler mağazalarında satılan çantaları 15 Ağustos Ğ15 Eylül tarihleri arasında satın alan herkese özel yapım Jansport saat hediye ediliyor.

Renkli saatler
Guess Saatleri'nin 2001 yaz koleksiyonunda yer alan ve Türkiye'de yeni satışa sunulan Jelly Chrono modeli, sportmen ve aynı zamanda şık görünmeyi isteyen kadınlara hitap ediyor. Taşlarla süslenmiş çelik kasalı saatlerin lila, kırmızı, turkuvaz, şeffaf ve siyah rengi var. Kış aylarında da trend olacak bu saat şimdi 233 dolara satılıyor.

Ojede 319 farkı
Türkiye'deki kadınların beyaz oje konusunda yalnızca bir markaya fanatik bir şekilde bağlı olduğunu biliyor musunuz? Flormar 319'dan bahsediyoruz. Rakı beyazı olarak tarif edilen renk, rakip firmalar tarafından taklit edilse de Flormar'ın satışları etkilenmiyor. Manikürcüler bu oje ile "Fransız manikürü" yapıyor.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır