kapat
18.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ajanda


PARTİ

SABAHLARA KADAR DANS!
Bu yıl plaj partileri çok revaçta... Türkiye'nin dört bir yanındaki tatil beldelerinde zamansız ve sınırsız plaj partileri düzenleniyor. Bugün de Çeşme Mask'da iki bölümden oluşan "J&B Beach Party" var. 16.00 Ğ 20.00 arasında Warm Up ile başlayacak ilk bölümde sahneyi DJ Mouse açacak. Ardından Global Love'ın perküsyon gösterisi yer alacak. Gecenin sürprizi ise DJ Mrs. Wood... 24.00 Ğ 04.00 arasındaki ikinci bölümde ise DJ'lerin ve perküsyon grubunun farklı setleri yer alacak. Bir de Hollandalı dansçılar... Partinin giriş ücreti ise 10 milyon lira...

YARIŞMA

GELECEĞİN TOP MODELLERİ
Türkiye'nin en büyük Çocuk Moda Gösterisi olan "Mini Model Show", Ekim ayında İstanbul'da yapılacak. 1997-1986 tarihleri arasında doğup bu gösteride yer almak isteyen çocuklar, (0212) 225 75 70 numaralı telefondan bilgi alabilir ve elemelere katılabilirler. Üstelik elemeler sonucu show'da görev almak üzere seçilen çocuklar, Proc Medya'nın profesyonel çocuk mankenler katoloğuna da girebilecek. Mankenliği meslek olarak seçmek isteyen miniklere ve ailelere duyurulur!

DANS

LATİN RÜZGARI!
Konuklarına özel aktiviteler sunan Bodrum Xuma Beach Club, Latin danslarını "Salsa on the Beach" workshoplarıyla gündeme getirdi. Görevli personelin de dans adımlarıyla servis yaptığı özel plaj Xuma'da "Latinos En Salsa Grubu", 24 Ğ 26 Ağustos tarihleri arasında "Salsa on the Beach" workshoplarında dans eğitimi verecek. Gün boyunca Bacardi sponsorluğunda dans ritimleri öğrenen konuklar, akşamları "Beach Parti"de eğlencenin doruklarına çıkacak. Xuma Beach'te bunun yanı sıra Akdeniz ve Latin mutfaklarının lezzetlerini tadabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0212. 327 33 34'ten Müzeyyen Öztürk.

zkurtbay@sabah.com.tr

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır