kapat
17.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Özel hayatınıznızda değişim isteyebilir ve bu motivasyonla girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirirsiniz her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aslan'daki Ay, ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Aslan'daki Ay'ın ve Kova'daki Neptün'ün açısı çevrenizle ilişkilerinizde belirsizliğe neden olabilir. Bu yüzden davranışlarınızda tutarsızlık hissedebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Aslan'da ilerleyen Ay, çevresel ilişkilerinizde ihtiyacınız olan desteği veriyor. Eğtim, ticaret ve yakın çevre ilişkileri bugün sizi her zamankinden çok meşgul edebilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacağınız bugün planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Aslan'daki Ay, hisseli paralarla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Ay, yaşamınızda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Kova'daki Neptün'ün burcunuzdaki Ay'la gerilimli açısı işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Her konuda kararlılık ve istikrar göstereceksiniz. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda akılcı olun. Kişiliğinizde ve görüntünüzde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunun üstesinden gelebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinize zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gün. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Aslan'daki Ay'ın olumlu etkileşimiyle aşktaki şansınız güçlü olacak.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gün. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aslan'daki Ay'dan güzel fırsatlarla destekleniyorsunuz. Ayrıca sosyal yaşantınızla dikkat çekebilir ve itibar kazanabilirsiniz. Ay'ın olumlu etkileşimiyle hislerinizi ifade etmede cesarete sahip olabilir ve aşkta şansınızı denemek isteyebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi hassas hissedebileceğiniz bir gün. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Bugün gizemli konularla ilgilenmeniz mümkün.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aslan'daki Ay'ın Neptün'le karşıt açı oluşturması birçok konuda kararsız bir tutuma sahip olabileceğinizi belirtirken, meslek yaşantınızı ve evinizdeki huzuru negatif etkileyebilir. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenin.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yaşadığınız mekânda veya iş yerinizde yeni sorumluluklar üstleneceksiniz. Birçok alanda yeni düzenlemeler yapabilir, düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Sağlığınıza ve formunuza gereken özeni göstemelisiniz.


 


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır