kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yengeç'teki Ay, alım ve satım gibi konularla ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor. Ay'ın bugün Venüs'le birleşecek olması aşk hislerinizin güçlenmesine ve duygularınızı daha farklı yollardan ifade etme isteğine neden olabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gün. Venüs'ün bugün Ay'la birleşecek olması, yakın çevrenizle ilgili hoş ve ilginç gelişmeleri gündeme getirebilir. Cinselliğe ve duygusal paylaşımlara fazlasıyla açık olabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün maddi konular gündeminizde. Yengeç'teki Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi artırıyor. Ay'ın Venüs'le birleşiyor olması kadın akraba ya da arkadaşlardan görebileceğiniz maddi desteklere işaret ediyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Venüs'le birleşecek Ay sayesinde kendinizi çok girişimci hissedebilir, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir. Bugün yaşadığınız yerde sevdiklerinizi ağırlayacaksınız.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermeniz gerekiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler başlatabileceğiniz bir gün. Çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Sevdiğiniz kimselerle tatil amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Meslek yaşantınızda yeni olanaklar ve sorumluluklarla karşılaşacaksınız. Kendinizi cesurca ortaya koyabilir, yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Venüs'ün Ay'la birleşmesi aşkta ani kararların etkisinde kalabileceğinizi belirtiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Fiziksel enerjinizin güçlü olacağı bir gün. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, ticari bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğrenim görüyorsanız bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Duygusal bakımdan hassas olabileceğiniz bugün, sevdiğinizle duygularınızı paylaşmaktan kaçının. Yengeç'teki Ay'ın Venüs'le birleşmesi sevgi isteğinizin yoğun ve cinsel dürtülerinizin güçlü olacağına işaret ediyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yengeç'te Venüs'le birleşecek Ay , ikili ilişkilerinizi destekliyor. Bugün parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilir, eş veya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Parasal konularda ani kararlar almayın.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün iş yerinizde arkadaşlarınızın desteğini alabilir, çalışmalarınız için ihtiyaç duyduğunuz koşulları sağlayabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminizde önemli yer tutabilir. Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi istemeniz mümkün


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yengeç'te Venüs'le birleşen Ay, ikili ilişkilerinizde yepyeni başlangıçlar yapabileceğinizi belirtiyor. Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün aşkta hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı çekiciliğinizle etkileyebileceğiniz gözleniyor.


 


www.sigortam.net
www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır