kapat
11.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

En büyük denizli


"Mustafa Denizli'nin maç öncesi yaptığı konuşmalardan çok etkileniyorum. Başkasını bilmem ama beni resmen kamçılıyor."

Müthiş konuşmacı
F.Bahçe'nin G.Birliği'nden transfer ettiği Ümit Özat içini SABAH'a döktü: "Mustafa Denizli ile ilk olarak Milli Takım'da birlikte olduk. Beni en çok etkileyen yanı, maç öncesinde yapılan toplantılardaki konuşması oluyor. Ben kimseyi bilmem ama bu konuşmalar beni adeta kamçılıyor.

Ben, Oktay, Ceyhun, Ali Akdeniz ile Hakan Bayraktar hepimiz yeni transferleriz ve bizlere büyük ilgi var. Yabancılık çekecek hiç bir ortam ile karşılaşmadım. Yeni takım arkadaşlarımızın hepsi bizimle ilgilendi, her konuda yardım etti. Durum böyleyken, siz de 1 çalışırken 5 katı çalışma isteği duyuyorsunuz.

Advocaat gider
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu'nda Glasgow Rangers ile eşleştiğimizden beri aklımız onlardaydı. Hâlâ da onlarda ama bir an önce Rangers'ı unutup, Samsunspor'a bakmalıyız. Rangers maçında ise çok organize oynadık. Burada turu geçen taraf biz olacağız.

Glasgow'u elersek, Dick Advocaat'ın işine son verilecekmiş. Bu bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim için F.Bahçe'nin mutluluğu ön planda gelir. Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak kulübün kasasına para girecek, taraftarlarımız sevinecek. Futbol artık milyonlarca doların döndüğü bir arena ve duygusallığa yer yok.

Farkı gördüm
Her futbolcunun hayali F.Bahçe'de oynamaktır. Ben de onlardan biriydim. Ama F.Bahçe'nın farkını, büyüklüğünü içine girince anlıyorsunuz. Ben işimi çok seviyorum. G.Birliği'nde yaşadığım o kötü dönemde, futbolsuz yapamayacağımı anladım.

Zor günler geçirdim. Ama kişilerin kurumları bağlamaması gerek. G.Birliği'nde biri ile sorun yaşadıysam o camianın beni bir yerlere getirdiği gerçeğini silip atamam. Bursaspor da bana en zor günlerimde sahip çıktı. Bana iki takım da büyük destek verdiler, teşekkür etmek gerek.

Başka bir dünya
Türkiye şartlarında iyi para kazanıyoruz. Bu doğru ama futbolcu 10 sene yapıyor bu mesleği. 30 yaşında herşey bitiyor. Ayrıca herkes aynı parayı da almıyor. 3 trilyon alan da var, 30 milyar alan da.

Futbol gerçekten başka bir dünya. Siyaset, ekonomi hiç biri bizi etkilemiyor. Biz insanları mutlu eden bir işi sahaya sürüyoruz. Ayda 132 milyon lira alan insanın, 5 milyon verip maça gelmesini beklemek yanlış olur, ama Türkiye de bunu yapan çok insan var. Sağolsunlar."

FERUDUN NİDELİOĞLU

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır