kapat
11.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün maddi konular sizin için ön planda. Kaynaklarınızı geliştirmek için birçok yolculuk yapabilir, enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz. Mars'ın Aslan'daki Güneş'le rahat etkileşimi sağlığınızın ve motivasyonlarınızın güçlü olduğunu vurguluyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün Ay'ın Neptün'le oluşturduğu sert açı, biraz dalgın bir ruh halinde olacağınızı vurguluyor. Düşünceli yaklaşımlarınız çevreniz tarafından olumlu yorumlanabilir. Güneş-Mars etkileşimi aşk ve işte arzu ettiğiniz girişimleri yapacağınızı vurguluyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Güneş'in Mars'la etkileşimi, ilişkilerinizi hızlandırıcı ve canlandırıcı etkiler veriyor. Bugün sizin için yepyeni konular sözkonusu. İşte sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Planlama ve yardımlaşmaya önem verebileceğiniz gözleniyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Dost çevrenizde ve sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var. Yöneticiniz Ay'ın Neptün'le sert etkileşimi, ilaç etkileşimlerine duyarlı olabileceğinizi belirtiyor. Güneş-Mars rahat açısının etkisiyle parasal konularda ve yatırımlarınızda başarılı olabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün Güneş'in Marsla rahat etkileşimi kendinize olan güveninizi destekliyor. Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olacaksınız.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün planlı ve programlı davranarak kendinizi aksaklıklardan koruyabilirsiniz. Mars'ın Güneş'le etkileşimi sayesinde yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz yüksek. Kendinizi geliştirebileceğiniz çalışmalara katılabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün kendinizi duygusal açıdan yalnız hissedebilirsiniz. Fakat sorunlarınızı anlayabilecek kimselerle dertlerinizi paylaşabileceğiniz görülüyor. Venüs'ün Ay'la rahat etkileşimi cinselliğe ve aşka verdiğiniz önemi artırabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Boğa'daki Ay, anlaşmalarınız konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor. Partnerinizle duygusal iletişiminiz güçlü olabilir ve birbirinize birçok konuda yardımcı olabilirsiniz. Borç- alacak ilişkilerinizi düzenlemek için uygun bir gün.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Düzenleme kabiliyetinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde başarılı olacaksınız. Mars'ın Güneş'le rahat etkileşimi, fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi güçlü hissedebileceğinizi belirtiyor. Enerjinizi spora yöneltip kendinize özen göstermelisiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün Boğa'daki Ay'ın konumu eğlence yaşamınızı canlandırıcı etkiler veriyor. Bugün sevgide şanslı olabilir ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Risk ve eğlence içeren her konuya ilginizin artacağı gözleniyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Güneş'in Mars'la etkileşimi, anlaşmalarda şanslı olabileceğinize işaret ediyor. Fakat burcunuzdaki Neptün'ün Ay'la sert etkileşimi, aşkta hayal kırıklığı yaşayabileceğinizi belirtiyor. Net davranarak yanlış anlaşılmaları engelleyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün çevresel faktörlerin lehinize işlediğini gözleyebilirsiniz. Boğa'daki Ay'ın Jüpiter ve Venüs'le rahat etkileşimi sayesinde bugün yakınlarınızla ve akrabalarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği ve gözleniyor.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır