kapat
11.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ilıcak'ın kızının nikahına dünür katılmadı


FP'nin kapatılmasına neden olan ve kendi de siyasi yasaklı duruma düşen İstanbul eski Milletvekili Nazlı Ilıcak'ın kızı Aslı Ilıcak dün işadamı Ali Yemeniciler'le evlendi. "Davetiye krizi" nedeniyle iki aile arasında başlayan soğukluk dün akşam da sürdü ve damadın annesi düğüne katılmadı.
Nazlı Ilıcak'ın Beylerbeyi'ndeki villasında düzenlenen düğünde nikahı Beyoğlu Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken şahitlikleri Rauf Tamer ve Yılmaz Sanlı yaptı. Düğüne siyaset ve basın dünyasından çok sayıda isim katıldı. DYP lideri Tansu Çiller, Yenilikçiler'in lideri Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Saadet Partili Hikmet Kahraman, Efe Özal ve eşi Elif Özal, işadamı Ömer Çavuşoğlu, gazeteci Mehmet Ali Birand, Nevzat Yalçıntaş, Mehmet Barlas ve Canan Barlas, Fehmi Koru ve Cengiz Çandar davetliler arasındaydı.

İÇKİ SERVİSİ YAPILDI
Havuz başında müzik eşliğinde eğlenen davetlilere içki servisi de yapıldı. Ali Yemeniciler'in Bodrum'da bulunan annesi Jülide Arno nikaha katılmadı. Arno, yaptığı açıklamada "Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Gelin ve damada bundan sonraki hayatında mutluluk diliyorum" dedi.

Celal YILDIZ

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır