kapat
11.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Çilingiroğlu'nun eşi miras için harekete geçti
Tıp dünyasının ünlü profesörü Kaya Çilingiroğlu'nun ölümünden sonra eşi Gülümser Çilingiroğlu miras için harekete geçti. Avukatı aracılığıyla Şişli 4. Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvuran Gülümser Çilingiroğlu, veraset belgesinin kendisine verilmesini talep etti.

İstanbul'da bir taksici 6 kurşunla öldürüldü
Beykoz Riva'da Çayağızı Köyü Condere Mevkii'nde vatandaşlar, polise 34 TBC 43 plakalı takside bir ceset bulunduğunu haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 6 kurşunla yaşamını yitirdiği belirlenen kişinin, taksi sürücüsü Münir Durmuş (37) olduğu belirlendi.

İşadamı Erol Aksoy'a 30 milyon $ sorgusu
Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Fonu tarafından el konulan İktisat Bankası'nın 30 milyon dolarını zimmetine geçirdiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkan işadamı Erol Aksoy, serbest bırakıldı. Şişli Adliyesi'ne avukatları ile birlikte gelen Aksoy, Savcı Altan Günaydın'a ifade verdi. Savcı tarafından 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen Aksoy, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Yaklaşık 45 dakika boyunca hakime ifade veren Aksoy, daha sonra serbest bırakıldı. Aksoy, adliyeden Mercedes marka otomobili ile ayrıldı.

Seyhan SEVİNÇ

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır