kapat
11.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Şantaj cinayeti


İki kız kardeşle birlikte yatağa giren evli çapkın, bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlıları, öldürdükleri adamın arabasını İstanbul'da satmak isterken yakalandı
Pendik'te oto hırsızlığını soruşturan polis, akılalmaz bir şantaj ve cinayeti ortaya çıkardı. Opel marka çalıntı bir aracı İstanbul'da satmaya kalkışan Mustafa Şenel ve Erdem Duran adlı iki gencin, Eğirdir Gölü'nde ölü bulunan Ünal Mızrak'ın katilleri olduğu belirlendi. Hollywood filmlerine taş çıkartacak olay şöyle gelişti: Opel Vectra marka otomobil, Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi Timurlenk Sokak'ta terk edilmiş olarak bulundu.

POLİSLER DE ŞAŞIRDI
Otonun çalınmış olabileceği ihtimali üzerine İstanbul Asayiş Şubesi Oto Masası ekipleri pusuya yattı. Üç gün boyunca otomobili izleyen polis, Ali Aslan Emanet adlı bir kişiyi arabaya binerken gözaltına aldı. Kopartacı olduğu öğrenilen Emanet, arkadaşı Mustafa Şenel'in kendisinden arabayı almasını istediğini söyledi. Bunun üzerine yakalanan Şenel, sorgulamaya alındı. Şenel, "Cinayeti biz işledik" diye ifade vermeye başlayınca hırsızlık itirafı bekleyen polisler şoke oldu, ancak durumu ona hissetirmedi. Şenel, tatile giden imam nikahlı eşinin bir tuzağa düştüğünü belirterek şunları söyledi:

TOPLU SEKSE BASKIN
"İmam nikahlı eşim Gülhan Bingöl, tatil için İsparta Şarkikaraağaç'ta bulunan üvey ablası Kezban Dağlı'nın yanına gitti. Kezban'ın sevgilisi olan Ünal Mızrak sevişmelerini kasete almış. Daha sonra Kezban'a 'kız kardeşinle de yatmak istiyorum' diyerek şantaj yapmış. Kezban da eşim Gülhan'ı İsparta'ya çağırmış. Ben tatile gitti sanıyordum. Oysa orada şantajla hem Kezban hem de eşim o adamla birlikte olmuş. Karım telefonla olan biteni anlatınca arkadaşım Erdem Turan'ı alıp İsparta'ya gittim. Kapıyı açıp içeri girdiğimizde o adam karım ve kız kardeşimle birlikte yataktaydı. Çılgına döndüm ve defalarca bıçakladım."

DOMUZ BAĞIYLA BAĞLADI
Mustafa Şenel'in itirafıyla suç ortağı Erdem Duran da gözaltına alındı. İki kadını Ünal Mızrak ile birlikte yakaladıklarını doğrulayan Duran, "Mustafa bıçağı sapladıktan sonra ben de ölümü garanti olsun diye adamı domuz bağıyla bağladım. Daha sonra da onu bir battaniyeye sarıp Eğirdir Gölü'ne attık. Arabasını da alıp İstanbul'a geldik" dedi. Erdem Turan, Mustafa Şenel ve Gülhan Bingöl, ifadeleri alınmak üzere İsparta'ya götürüldü.

Mustafa KAYA - Yusuf DALAMAN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır