kapat
10.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Antep erteledi


UEFA Kupası 1.Ön Eleme Turu ilk maçında kırmızı-siyahlı takım net fırsatlar yakaladığı maçta, Zimbru'yu geçemedi ve turu rövanşa bıraktı

Ah Hasan Özer ah
UEFA Kupası 1.Ön Eleme Turu ilk maçında G.Antep deplasmanda Moldova takımı Zimbru Kişinev ile 0-0 berabere kaldı. Zayıf rakibi önünde zaman zaman iyi futbol sergileyen temsilcimiz bu sonuçla rövanş için avantajlı bir skor elde etti. Kırmızı siyahlı takım ilk atağını 6.dakikada geliştirdi. Hasan Özer'in kafa vuruşu kalecide kaldı. 18.dakikada aynı futbolcu inanılmaz bir fırsatı cömertçe harcadı. Bülent'in sağdan geliştirdiği atağı Kişinev defansı kornerle durdurdu. Antep'in sağdan kullandığı korner atışında ceza alanında Hasan Özer, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Genç futbolcu zoru başardı ve topu dışarı attı.

Ömer kalede devleşti
Devre golsüz sona erdi. İkinci yarıda kendi yarı alanına çekilen Antep kontraataklarla gol aramaya çalıştı. 60'da Fatih, 69'da Hasan Özer iki fırsatı kaçırdı. 74'te Niturev'in sert şutunda Ömer başarılıydı. 87'de de Eprianu'nun soldan kullandığı sert serbest vuruşta, kaleci Ömer golü son anda önledi ve maç 0-0 sona erdi. Bu maçın rövanşı 23 Ağustos Perşembe günü G.Antep'te oynanacak. Temsilcimiz her türlü galibiyette tur atlayacak.

FEHMİ ÖZGÜLER

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır