kapat
10.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay'ın Merkür'le açısının verdiği motivasyonla kafaca anlaştığınız insanlarla beraber bir organizasyon içine girebilirsiniz. Harcamalarınızın sizin planladığınız miktarın üzerine çıkması ve maddi sıkıntı çekmeniz mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Sevdiğiniz insanlarla verimli bir çalışmanın içine girebilirsiniz. Mantık olarak olumlu baktığınız bu çalışmanın sizi kısıtladığını düşünerek biraz gerilmeniz söz konusu. Fakat yine de pozitif düşünmek size beklenmedik fırsatlar yaratabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün zaman zaman fiziksel enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi uygulamakta aceleci davranmayın. Öğreneceğiniz bilgilerle olaylara daha farklı yaklaşacak ve olumlu gelişmeler elde edeceksiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Enerjinizin olumlu aktığı, kendinizi fiziksel olarak toparlamış ve güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Uzaktaki arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla görüşmeler yapabilir, hoşlanacağınız bir kişiyle tanışma fırsatı bulabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Koç'taki Ay'ın Merkür'le olumlu etkileşimi iletişim ve ulaşımda yoğunluk getirebilir. Bugün kısa bir seyahat yapabilir veya sevdiklerinizle başbaşa bir eğlence ortamı yaratabilirsiniz. Evinizdeki yenilikler maddi yönden sizi zorlayabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Kendinizi değiştirmek ve yenilemek için içsel bir itilim hissedebilirsiniz. Eşinizin veya size çok yakın olan sevdiğiniz insanların, beraber yaşayacağınız bir olaya karşı duygusal tepkilerini ve bakış açılarını anlamakta zorlanabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Karşıt burcunuzdaki Ay'ın olumlu açıları paylaşım isteğinizi artırıyor. Kendinizi rahatça ifade edebilir ve özellikle eş ve ortağınızla işbirliği konusunda hemfikir olabilirsiniz. Fikirleriniz çevrenizden destek görüyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Sorunlarınızın çözümünde yeni fikirler üretmekte zorlanabilir, kendinizi bir kısır döngünün içine girmiş gibi hissedebilirsiniz. Fiziksel enerjinizin güçlü olması sizin lehinize. Uzak bir yola gitme hazırlığı yapabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aile bireylerinizle birlikte güzel bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanların sorunlarını dinleyerek paylaşabilir ve yapıcı çözümler üretebilirsiniz. Eşiniz sizi her yönden destekleyici bir tutum içinde. Aynı düşünceleri paylaşıyorsunuz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Rahatlayıp, gerginliğinizi atmak arzusunda olabilirsiniz. Parasal durumunuzu gözden geçirmeli ve ilerisini düşünerek kendinizi sıkıntıya sokmamalısınız. Koç'taki Ay, ailevi paylaşımlarınızı artırma arzusu verebilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ay'ın Uranüs'le etkileşimi sonucu kendinizi yoğun bir temponun içersinde bulabilirsiniz. Yaşamınızdaki birçok şeyle beraber siz de değişmektesiniz. Arkadaş çevrenizde hoşlanacağınız biriyle tanışabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün zaman zaman kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İnsanların sizin düşüncelerinizi anlamadıklarını düşünmeniz mümkün. Eşinizle tartışmalara girmekten çekinmeli, beraber sorunlarınızın üstesinden gelme yolları aramalısınız.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır