kapat
10.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Yücel Yener yeniden TRT Genel Müdürlüğü'ne atandı
Yücel Yener, TRT Genel Müdürlüğü'ne yeniden atandı. Yener'in TRT Genel Müdürlüğü'ne atanmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından dün onaylanarak yürürlüğe girdi. Böylece Yücel Yener, görevi bittikten sonra ikinci kez atanan ilk TRT Genel Müdürü oldu.

Kutan: Keşke Genelkurmay böyle bir açıklama yapmasaydı
SP Genel Başkanı Recai Kutan, "ulusal güvenlik" kavramının uygun platformlarda müzakere edilebileceğini savundu ve "Halkın, Mesut Yılmaz'ın konuyu kongrede gündeme getirmesini, politik bazı menfaatler için yaptığı şeklinde değerlendirdiğini" iddia etti. Kutan, "Keşke, Genelkurmay Genel Sekreterliği de böylesine bir açıklama yapmasaydı" dedi.

Tayyip Erdoğan, partisine kurucu üye oluyor
Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yasağı nedeniyle bir partiye kurucu üye olup olamayacağı tartışmaları sürerken, Erdoğan yeni partinin kurucuları arasında yer almakta kararlı. Erdoğan, yeni partinin kurucusu olmak için evraklarını hazırladı. Erdoğan'ın avukatı, bir partiye üye olabilen kişinin kurucu üye de, genel başkan da olabileceğini öne sürdü.

Ilıcak'ın kızının nikah töreni bu akşam
İstanbul Bağımsız Milletvekili Nazlı Ilıcak'ın kızı Aslı ile Ali Yemeniciler'in bugün yapılacak nikah töreni, kına gecesi davetiyesi yüzünden kavga eden kayınvalidelerin yanısıra, ünlü siyasileri de bir araya getirecek. Nikaha, Tansu Çiller ile yenilikçi Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır