kapat
10.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Paşa galiba takıntılı!


Tuğgeneral Usta'nın 'azarı' ANAP'ta da tepkilere yol açtı. Özövgü'yü arayan Yılmaz, 'Galiba Paşa'nın protokol takıntısı var' dedi
Manisa'da yaşanan protokol krizi, ANAP'ta da tepkilere neden oldu. Garnizon Komutanı Usta'nın azarladığı ANAP İl Başkanı Ahmet Özövgü'ye Genel Başkan Mesut Yılmaz sahip çıktı. Özövgü'yü telefonla arayan Mesut Yılmaz, olayla ilgili bilgi aldı. "Paşa bunu ilk kez yapmıyor. Mesir Macunu Şenlikleri'nde de aynı şeyi yapmış" diyen Yılmaz, "Galiba Paşa'nın protokol takıntısı var" diye ekledi.

Olay ANAP Genel Merkezi'nde de geniş yankı buldu. Başta ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz olmak üzere ANAP'lı bakanlar ve milletvekilleri, İl Başkanı Ahmet Özövgü'yü telefon yağmuruna tuttular.

PAKDEMİRLİ: SICAKTANDIR
ANAP Manisa Milletvekili Ekrem Pakdemirli, iki tarafı da kişisel olarak tanıdığını ve iyi insanlar olduklarını söyleyerek, aşırı sıcaklardan böyle bir tartışmanın yaşandığını belirtti. Olayda iki tarafın da yanlışı olduğunu vurgulayan Pakdemirli, "Manisa'daki il başkanlarımız. devlet kurallarını pek bilmezler. Paşamız da asker olduğu için, protokole itina gösteriyor. İki taraf biraz hoşgörülü olsaydı, bu olay yaşanmazdı" dedi. Pakdemirli, son günlerdeki gerginlikle ilgili olarak da "Askerle bir gerginliğimiz yok" diye konuştu.

Nebahat KOÇ-Yusuf DEMİR

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır