kapat
10.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Evliliğim boyunca tam 150 bin dolarım gitti!


Kocasından boşanmak için mahkemeye başvuran Seren Serengil: 'Ozan beş parasızdı. Lüks yaşantımızı evlilik boyunca ben sağladım!'
Evlendiğimde işsiz, güçsüz ve beş parasızdı. Babasıyla çalışmaya bile daha iki ay önce başladı. Maddi ve manevi herşeyi bu evlilikte ben verdim. İnsanlara belli etmemeye çalıştım. Her gün ağladım. Çok pişman oldum ama geri adım atmak istemedim.

Çocukluğumdan beri yaşadığım lüks hayattan geri kalmamak için, evliliğim boyunca hep ben verici oldum ve bir yıl bile sürmeyen evliliğim için tam 150 bin dolar param gitti. Ne görgü ne de aile yapısı olarak uymadığım Ozan'a daha fazla tahammül edemedim. Şimdi herşeye pişmanım.' Geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde Ozan Kaçmaz'la evlenen Seren Serengil evlilik yıldönümüne 1 ay kala verdiği boşanma kararının ardından böyle konuşurken, kocası susmayı tercih ediyor.

GECELERİ BOŞ DURMUYOR
Kararının ardından kendini hemen spora veren Seren, Kaçmaz'la evliliği boyunca kaybettiği formunu kazanmak için kolları sıvadı.

Seren, geceleri de boş durmuyor. Geçen gece arkadaşlarıyla Vodka Bar'a giden Seren, garsonlarla dans etti, şarkılar söyledi.

AYRILIĞIN ARDINDAN NE DEMİŞLERDİ?
Müzik ve sahne dünyasından birçok isim, biten beraberliklerinin ardından evlilikleriyle ilgili konuşmadan edemiyor. İşte birkaç örnek:

* Hakan Ural: Bir bakıyorsun bir haberde Sibel elbisesini donuna kadar çekmiş. Sonra da benden şefkat bekliyor. Ben onun hayatındaki tek doğruyum. Eğer bir kadın kocasıyla birlikteyken bu kadar skandal yaratmışsa Allahaşkına bir de bensiz halini düşünün.

* Sibel Can: Hakan artık beni rüyasında bile göremez. O beşinci plandaydı. Ben onu ikinciliğe çıkardım. Eğer oyunculuktan milyarlar kazandıysa bu konuda benim adımın ve şöhretimin payı büyük.

* Cem Adler: Bülent Hanım ile gönül beraberliğimiz oldu. Hiçbir zaman cinsel beraberlik yaşamadık. Gençtim, toydum onunla evliliğim büyük bir hataydı.

* Bülent Ersoy: Bu ne biçim erkek. İki yıl boyunca benimle pişti mi oynadı.

* Ebru Şallı: Ozan ile evliliğim tam bir gençlik hatasıydı. Annesinin sözünden çıkmıyordu. Benim bir erkekte aradığım güç onda yoktu. Onu bir de Banderas'a benzetiyorlar: Banderas kim o kim. Olsa olsa hormonlu Banderas olur.

* Derya Tuna: Beni bir dansöz parçasıyla muhattap etttirmeyin. Ben İbo'yu hayatımdan çıkarttım.

* İbrahim Tatlıses: Bizimle kader birliği edenleri korumak görevim.

* Mahsun Kırmızıgül: Şerefsiz kadınların hayatımda yeri yok.

* Seda Sayan: Elindekinin kıymetini bilmedi. İlişki de bıkkınlık yarattı. Mahsun şimdi benim ekmeğimle de oynuyor.

* Ebru Destan: " Özcan Deniz benim gibisini çok zor bulur.

* Özcan Deniz: "Piyasada onun gibi o kadar çok var ki asıl o benim gibisini zor bulur.

* Yalçın Dümer: Serpil'in kiminle olduğu belli değil. Merve'nin babası da ben değilim.

PSİKOLOGLAR NE DİYOR?
Psikolog Nur Yaycıoğlu, evlilik ve uzun süreli birlikteliklerin ardından ayrılanların farklı davranışlar sergilediğini söylüyor. Özellikle ünlü kadınlar ve erkekler 'hâlâ aranıyorum' mesajını vermeye çalışıyor. İşte ünlülerin ayrılık sonrası davranışları..

Kadın hemen 'mesaj' verir
* Ayrılan kadın, şık giyime özen gösterir. Makyaj ve saç bakımı yapar, kadınlığını ön plana çıkaran elbiselerle, pişman etmek için 'Aslında sen neler kaçırdın?' mesajını verir.

* Özellikle bilinen tatil yerlerine gider.

* Göz önünde bulunan eğlence mekanlarını, bar ve diskoları tercih eder.

* Çevresine 'Daha yakışıklı, zengin ve ünlü birini bulabiliyorum' mesajını vermeye çalışır.

* İş kurmaya çalışır. İş kadını imajıyla 'Ekonomik açıdan da yıkılmadım ayaktayım' der.

Erkek yeni çevre edinir
* Erkekler kısa bir süre sonra başka bir kadınla birlikte olmaya başlar.

* 'Playboy' erkekler, ayrılığı adeta kutlarlar. Aslında, bu, kişinin kendisine ne kadar hata yaptığının itirafından başka birşey değildir.

* Arada çocuklar varsa, erkek kadının ailesiyle görüşmeye devam eder. Sağlıklı olan da budur. Zira çocuklarla ve aileyle boşanılamaz.

* Erkekler kariyerini geliştirmek için çalışır.

* Ayrılığın ardından bir süre sonra erkek kendisine yeni bir çevre kurmuştur artık.

Değer Özergün

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır