kapat
08.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ilıcak dünürüyle barıştı


Davetiye krizi nedeniyle kızına kına gecesi yapamayan Nazlı Ilıcak damat tarafının gönlünü alarak nikahın ertelenmesini önledi
İstanbul Bağımsız Milletvekili Nazlı Ilıcak ile dünürü Jülide Yemeniciler, çocukları Aslı ve Ali'nin 10 Ağustos'taki nikahları öncesi "sulh" ilan ettiler. Ilıcak, Beylerbeyi'ndeki evinde gerçekleşecek nikaha, Yemeniciler ailesinin büyüklerini telefonla arayıp, bizzat davet ederken, Aslı da, Bodrum'da bulunan kayınvalidesinin yanına giderek, törene katılmasını rica etti. Jülide Yemeniciler'in, gelininin ricası doğrultusunda, nikaha gelmesi bekleniyor.

Nazlı Ilıcak'ın, Aslı için "Osmanlı" esintileri taşıyan bir davetiye hazırlatarak organize ettiği kına gecesi nedeniyle dünürler arasına kara kedi girmiş, nikahın ertelenmesi gündeme gelmişti. Ancak gençlerin ısrarıyla daha önce belirlendiği üzere 10 Ağustos'ta yapılması kesinleşen nikah, Çubuklu-29 restaurant yerine, Ilıcak'ın Beylerbeyi'ndeki evine alındı.

BASINA YASAK
Sonunda barışan dünürlerin arasının yeniden açılmaması için basının nikaha alınmamasına karar verildi. Nikahta Aslı'nın şahitliğini gazeteci Rauf Tamer ile Yılmaz Sanlı yapacaklar.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır