kapat
08.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay girişim yapma isteğinizi artırıyor. Kendinizi her bakımdan güvenli ve dinamik hissedebilirsiniz.Yöneticiniz Mars'ın Merkür'le rahat etkileşimi, fikirlerinizi rahatça ifade edebileceğinizi ve uygulamaya koyabileceğinizi belirtiyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın durumu bugün mesleki ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenlemede faydalanabilirsiniz. Yardımlaşmaya önem verebileceğiniz gözlenirken siz de sevdiklerinize destek olabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Merkür'ün Mars'la rahat etkileşimiyle kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Grup çalışmalarından ve organize olabileceğiniz her konudan verimli sonuçlar alabileceğiniz görülüyor. Arkadaş çevrelerinde gerçekleşebilecek aşklara açıksınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Koç'taki Ay, meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğinizi vurguluyor. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Bu tavrınız maddi açıdan gelişmenizi olumlu etkiliyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Merkür'ün Mars'la olumlu etkileşimi bugün, kendinizi merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Kendinizi geliştirebileceğiniz konulara ilgi duyabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Kendinizi duyarlı hissedebileceğiniz devredesiniz. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, zaman zaman otoriter yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Ortaklaşa çalışmalardan ve yatırımlardan kazanç sağlayacaksınız.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Koç'taki Ay, ikili ilişkilerinizi destekliyor. Bugün parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilir, eş veya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Fikir alışverişi, olayları geniş açıdan değerlendirmenizi sağlayacaktır.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz bir gündesiniz. Ay'ın konumu yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabileceğinizi vurguluyor. İş yerinizde arkadaşlarınızın ve çalışanlarınızın desteğini alabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Mars'ın Aslan'daki Merkür'le olumlu etkileşimiyle zihinsel enerjiniz yüksek. Enerjinizi, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönlendirin. Sevgide başarılı olabileceğiniz görülürken, kendinizi ifade etmekten zevk duyabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak sizi mutlu edebilir. Güvenliğinize önem verebilirsiniz. Ay'ın burcunuza oluşturduğu sert etkileşim, iş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden sıkılabileceğinizi belirtiyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün Ay, Koç'ta ilerlemesini sürdürürken, eğitim konularında yenilik yapabilir, yazılı ve sözlü iletişimin ve kısa seyahatlerin yoğun olabileceğini gözleyebilirsiniz. Gezegenlerin konumu iletişimde rahatlama getiriyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Koç'taki Ay kaynaklarınızla ilgili önemli destekler alabileceğinizi belirtirken, aileniz de size maddi konularda yardımcı olabilir.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır