kapat
08.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sıkı ölüm!


Kimliği belirsiz soyguncu, televizyon satma bahanesiyle evine götürdüğü eskicinin iki işçisine yolda silah çekti.
Soyguncuya kurusıkı tabancayla karşılık vermek isteyen 2 işçi canından oldu. Küçükyalı'da bir eskicide çalışan Yusuf Çilek ile Kadir Tırmak adlı iki işçi, yanlarındaki 300 milyon lirayı almak isteyen soyguncuya kurusıkı tabancayla karşı koymak isteyince canlarından oldu.

Küçükyalı Mektep Caddesi'ndeki bir eskici dükkanında çalışan Yusuf Çilek (24) ile Kadir Tırmak, önceki gün dükkana gelen kimliği belirsiz bir kişiyle pazarlığa oturdu. Elinde, henüz kutusundan bile çıkarılmamış bandrollü bir televizyon bulunduğunu söyleyen meçhul kişi, maddi sıkıntı içinde olduğunu, uygun bir fiyata televizyonunu satmak istediğini belirtti. Konuyu, yanında çalıştıkları ustalarına da anlatan Çilek ve Tırmak, fiyatta anlaştı. Televizyonu almak için yola çıkacakları sırada, ustalarının kendilerine verdiği faturalar ve 300 milyon lirayı da yanlarına alan 2 işçi, meçhul kişinin kullandığı 34 JFF 44 plakalı lacivert renkli minibüse binerek yola çıktı.

CESETLERİ ORMANA ATTI
Tuzla'ya geldikleri sırada televizyonu satmaktan vazgeçtiğini söyleyen meçhul adam "Karım zaten satmama izin vermez" dedi. Durumu cep telefonuyla patronlarına bildiren iki genç, meçhul kişiyi ikna etmek istedi. Ancak Çamlıbel yolu üzerindeki ormanlık arazide arabayı durduran adam, silahına çıkartıp Çilek ile Tırmak'ın üzerindeki 300 milyon lirayı istedi. Kendilerini soymaya çalışan gaspçıya karşı koymak isteyen 2 işçi, bir süre boğuştuktan sonra üzerlerindeki kurusıkı tabancayı çıkartarak, soyguncuyu korkutmak için birkaç el ateş etti. Bunun üzerine gaspçı, tabancasını çekerek Tırmak ve Çilek'i kurşun yağmuruna tuttu.

2 işçi olay yerinde can verirken, Kadir Tırmak'ın üzerindeki 300 milyon lirayı cebini yırtarak alan soyguncu, kayıplara karıştı. Ertesi gün Yusuf Çilek ile Kadir Tırmak'ın işe gelmemesinden şüphelenen eskici ustası ve ailelerinin başvurusu üzerine harekete geçen polis, iki işçinin cesetlerini Tuzla Çamlıbel yolu üzerindeki ormanlık arazide buldu.

Murat KEKLİKÇİ

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır