kapat
04.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Fevzi Aytekin, Van gölünü kurtaracak
Çevre Bakanı Fevzi Aytekin, "Van GÖlü'nün kirlilikten kurtarılması için 55 milyon dolarlık proje hazırladık" dedi. Aytekin, katı atıkların ve bazı ilçelerin kanalizasyonlarının Van Gölü'ne dökülmesi nedeniyle kirlenme olduğunu söyledi.

Ercan Vuralhan serbest bırakıldı
Önceki gün gözaltına alınan Milli Savunma eski bakanlarından Ercan Vuralhan, karşılıksız çek verdiği iddiasıyla hakkında açılan dava kapsamında verilen gıyabi tutuklama kararının kalktığının anlaşılması üzerine serbest bırakıldı.

DTP lideri Sezgin: Tayyip içi boş bir kutu
DTP Genel Başkanı İsmet Sezgin, İstanbul'da katıldığı bir açılışta Yenilikçi hareketin lideri Tayyip Erdoğan için, "Boş kutu" benzetmesi yaptı. Sezgin, Erdoğan hakkındaki görüşlerinin sorulmasına üzerine, "Tayyip Erdoğan, konuşmadığı için kapalı kutu deniyor, oysa o kapalı değil içi boş bir kutu." dedi.

Ecevit: DSP'li vekillerle görüşmelere dün de devam etti
Başbakan Bülent Ecevit, DSP'li bazı milletvekilleriyle Or-An Sitesi'ndeki çalışma ofisinde görüşmeye devam ediyor. Ecevit, dün DSP Ankara Milletvekili Oğuz Aygün, Gaziantep Milletvekili Ali Ilıksoy, İstanbul Milletvekili AhmetGüzel, Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi ve Bilecik Milletvekili Sabahat Vardar ile görüştü.

DYP'li Nevzat Ercan: Bu parlamento artık değişmeli
DYP Grup Başkanvekili Nevzat Ercan, halkın parlamentoya güveninin kalmadığını öne sürerek, "Parlamento artık değişmelidir" dedi. Ercan, partisinin Sakarya İl ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, iktidar çevrelerinin halkı kandırdığını ve durumun kötüye gittiğini söyledi.

Sezer iki yasanın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, onaylayarak Resmi Gazete'de yayınlanan ve yürürlüğe giren Hazine arazilerinin satışını öngören yasa ile Teknoloji Bölgeleri Geliştirme Yasası'nın iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu. Yasa, 06.07. 2001 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmişti.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır