kapat
04.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün Kova'da gerçekleşen Dolunay, sizde arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkileriniz konusunda yenilikçi ve idealist tutumlar içine girmeniz mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Kova'da gerçekleşen Dolunay'ın burcunuza gerçekleştirdiği zorlu açılar bugün sizde ksıtlanma duygusu yaratabilir. Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gündesiniz. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kova'da gerçekleşen Dolunay, yüksek öğrenim gören ve uzun yolculuklar düşünen İkizler elemanlarına ani ve güzel fırsatlar getirebilir. Yeni ve ilginç olan her şeyemotivasyonunuz artıyor. Aşk konusunda şanslı rastlantılar yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün sezgilerinizde ani bir artışla birlikte nedensiz huzursuzluk duyguları yaşayabilirsiniz. Dolunay, paylaşımlarınız konusunda ani ve duygusal kararlar almanıza neden olabilir. İletişime ağırlık vermelisiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün Dolunay'ın etkilerini ikili ilişkileriniz üzerinde hissedebilirsiniz. Birbirinizin isteklerini anlayabilir fakat zaman zaman ters düşerek çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda esnek olmaya çalışmalısınız.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün Kova'da gerçekleşen Dolunay, sizi sağlığınız ve günlük işleriniz konusunda zorlayabilir. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabilir fakat zaman zaman aşırı davranabilme eğiliminizle çalışma arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kova'da gerçekleşecek olan Dolunay aşk konusunda mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler vaat ediyor. Duygularınız değişken olmasına rağmen ilişkileriniz bu durumdan pozitif etkilenebilir. Toplum yaşamınızda zevkli anlar yaşayabileceğiniz bir gün.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün Kova'da oluşan Dolunay'ın Güneş'le gerçekleştirdiği sert etkileşim, ikili ilişkileriniz ve aile yaşamınızda gerilim yaratabilir. Maddi konulardaki belirsizliklere ve değişimlere hazırlıklı olmanızda fayda var.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün yakın çevrenizde birçok ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularaında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir. Birçok yolculuk fırsatına sahipsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Maddi konulara geleneksel olmayan yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Kova'daki Dolunay, şansınızı aşırı zorlamamanız konusunda uyarıyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzda gerçekleşen Dolunay'ın belirsizlik ve çekicilik veren etkilerini her alanda hissedeceksiniz. Alışılmadık kararlar alabilir, beklenmedik davranışlarla sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Hayata yaklaşımlarınızdaki orjinallik olabilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Dolunay'ın durumu bilinçaltınızda dalgalanmalar yaratabilir. Sezgilerinizin artabilir, planlama yeteneğinizi uygulayabileceğiniz alanlar keşfedebilirsiniz. Burcunuzu olumlu etkileyen Venüs, aşık olma ve sevme isteğinizi artırıyor.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır