kapat
04.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Halka açık bakan


Çiçeği burnunda Ulaştırma Bakanı Vural, Ankara'nın varoşlara yakın semti Etlik'te oturuyor; cep numarası ve internet adresini gizlemiyor
MHP İçel Milletvekili Enis Öksüz'den boşalan Ulaştırma Bakanlığı'na atanan MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, MHP'li bakanlar içinde farklı bir portre çiziyor. "Çocuklarıma kayınvalidem bakıyor. Yaşantımı değiştirmeyeceğim" diyen ve TBMM Lojmanları'na taşınmayan Vural, Ankara'nın gelir düzeyi nispeten düşük olan varoşlara yakın semti Etlik'te oturuyor. Üç ayrı e-mail adresi bulunan Vural, bakanlığa gelir gelmez ilk iş olarak daktilo yasağı getirdi. İki cep telefon numarasını da herkese veren Vural, seçmenleriyle elektronik posta yoluyla da haberleşeceğini bildirdi.

TAM BİR DAKTİLO DÜŞMANI
Vural, dün sabah 08.30'da gazetecilerle kahvaltıda biraraya geldi. Basın mensuplarına doğum yerlerine kadar soran Bakan, kendisinin de Diyarbakır doğumlu olduğunu söyledi. Vural, "Ya ölüm ya özgürlük sözü gibi artık ya bilgi ya özgürlük deniliyor. Vatandaşın bilgi alma hakkı açısından basınla ilişkiler çok önemli" dedi.

Vural, kendisini şu sözlerle anlattı: "Eşim Tuba, tekstilci ve üniversitede çalışıyor. 7 yaşında Yavuz, 12 yaşında Oğuz adında iki oğlum var. Etlik'te oturuyorum. 17 yıldır bilgisayar kullanıyorum. Bakanlıkta biraz dolaştım, daktiloları gördüm. TÜGSAŞ'ta görev yaparken daktilograf kadrosunu ve daktilo kullanımını kaldırmıştım. Şimdi de daktilo olmayacak."

BAKAN TELEFONDA 24 SAAT AÇIK
0532-241 99 54

0532-776 91 33

MAİL YOLLA
http://www.oktayvural.com

oktayv@dominat.in.com.tr

oktayvural@tbmm.com.tr

Nevin BİLGİN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır