kapat
04.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Köpekbalığı yiyemedi!


Eski bakan Gürkan, denizde geçirdiği 4 saatin ardından hakkında çıkarılan 'Köpekbalığı saldırdı' iddialarına şaşırıp kaldı
Halkçı Parti ve SHP'nin eski genel başkanı Aydın Güven Gürkan denizde geçirdiği 4 saatin ardından hakkında ortaya atılan "Öldü, vurgun yedi, köpekbalıklarına yem oldu" iddialarına gülüp geçti. Gürkan SABAH'a, "Bir tek vurgun bilirim o da Muazzez Abacı'nın 'Vurgun' şarkısı" dedi.

Bodrum'da Abdi İpekçi sitesinde kiraladığı bir yazlıkta tatil yapan ve kilo vermek için her sabah Torba koyundan denize girip, Demir koyuna kadar yüzen Gürkan, günde en az 4 saat denizde kalıyor. Gürkan, her sabah denize girerken koluna saat taktığını, önceki gün ise saatini unuttuğunu söyleyerek ekledi:

SAAT TAKMAYI UNUTTUM
"Saatim olmadığı için bu kez denizde çok kaldım, vakit nasıl geçmiş anlamadım. Eşim aradan üç saat geçince meraklanmış, motorla beni aramaya çıkmışlar. Kaymakamlık ve jandarmaya da haber verilmiş. Bu arada öldüğüm yolunda haberler çıkmış. Karaya çıktığımda herkes derin bir nefes aldı ama hakkımdaki iddiaları duyunca ben de şaşırdım."

Gürkan'ın gecikmesi üzerine hakkında ortaya atılan iddialar, 'Köpekbalıkları parçaladı' söylentilerine kadar ulaşmıştı. Sadece yüzdüğünü ve dalış yapmadığını, bu nedenle vurgun da yemediğini belirten Gürkan, "Ben bir tek vurgun bilirim, o da Muazzez Abacı'nın şarkısı" dedi. Gürkan siyaset konusunda ise "Sonbaharda siyasetin hızlanacağı görünüyor. Ben burada tatil yapıyorum, siyaseti hiç düşünmüyorum. Siyaseti gazeteciler düşünsün çünkü onlara çok iş çıkacak" dedi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır