kapat
04.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Artık zirvede

Pek çok jübile yazısı yazdım. Bu farklı, çok farklı. İlklere imza atanlar her zaman baş köşededir. Mehmet Özdilek, sporculuğu, kişiliği ile hep gönlümüzdeydi. Şimdi büyük irtifa kazandı. Unutulmayanlar listesine herkes giremez. Şifo artık liste başı. Onu oradan indirmek olanaksız.

Aklıma takıldı; yazmazsam çatlarım. Hey gidi hey! Şifo, geçtiğimiz sezonun ortasında çeşitli bahanelerle Beşiktaş'tan neredeyse postalanıyordu. Mehmet'in kendisine yapılan bu insafsız, bu mantıksız uygulamaya yanıtı doğrusu çok anlamlı.

Şifo şimdi, kaptan köşkünden dosta düşmana el sallıyor, mesajlar veriyor.

Yaptığı jest mest değil, büyük olay. Mehmet bas bas bağırıyor, "Haydi Türkiyem! Eğil çocuklarına." Bu sese kulak vermemek mümkün mü? Sadece destek verdiği 1 milyon eğitim gönüllüsü değil, tüm ülke onunla sarmaş dolaş. Artık o bir simge ve herkesin gönlünde vazgeçilmez sevgili. Sevilmek kadar güzel bir duygu olabilir mi? Şifo elinde meşale ile en önde. Arkasında da görkemli bir kervan. Evet, böyle, aynen böyle olmalı. Eğitim Gönüllüleri'ne katılım çığ gibi büyümeli. Hedef 2 milyona çıkarılmalı.

İmparator'a da bravo

Televizyonda Mehmet'in jübilesi ile ilgili reklamlar her yayınlandığında gözlerim dolu dolu oluyor. Mehmet'i hararetle alkışlıyor ve sonra Sevgili Fatih Terim'e hayranlıkla bakıyorum. 'İmparator' unvanı öyle kolay kolay verilmez. Teşekkürler İmparator, teşekkürler Milan ve teşekkürler Canım Mehmet'im.

Bugün İnönü Stadı'nda Beşiktaş taraftarı bu üçlüye sevgisini, coşkusunu, şükranını dolu dolu gösterecektir. Bundan hiçkimse en ufak kuşku duymasın.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır