kapat
04.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Konserde defile


Nilüfer Açıkhava'daki ilk konserini birbirinden güzel kostümlerle süsledi. Reha Muhtar gece boyunca gözlerini sanatçıdan ayırmadı
Önceki gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği 2.5 saatlik muhteşem konserle hayranlarına keyifli bir gece yaşatan Nilüfer'i ilk gecesinde 'Büyük Aşkım' dediği Reha Muhtar da yalnız bırakmadı. Konseri ilk sıradan izleyen Muhtar, Nilüfer'in şarkılarını büyük bir dikkatle dinledi ve konser boyunca gözlerini bir an bile sevgilisi Nilüfer'in üzerinden ayırmadı.

KULİSTE BULUŞTULAR
Zaman zaman duygusal anlar da yaşayan Reha Muhtar, konser arasında kulise Nilüfer'in yanına giderek sanatçıyı tebrik etti. Nilüfer'in şarkılarını çok beğendiğini ve her şarkısının kendisi için büyük anlamlar taşıdığını belirten Reha Muhtar, "Ben de bir Nilüfer hayranıyım" dedi. Konserde dört ayrı kıyafet giyen Nilüfer, kulaklara hitap ettiği kadar gözlere de hitap etti.

YERİNDE DURAMADI
Nilüfer sahneye ilk olarak fıstık yeşili renginde ve gögüs kısımları taşlarla süslü bir elbise ile çıktı. Ardından da beyaz renkli ve derin gögüs dekolteli bir elbise giydi. Şarkılarını söylerken adeta yerinde duramayan ve Açıkhava sahnesinin bir ucundan ötekine koşan Nilüfer seyircilere "Bu muhteşem bir gece. Çok mutluyum ve çok neşeliyim" dedi.

Konserinin ikinci yarısında altın sarısı bir elbise ile sahneye çıkan Nilüfer, geceyi pantolondan-büstiyerden oluşan siyah takım ile tamamladı.

Esin ÖVET

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır