kapat
26.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Faruk Süren istifa etti!
G.Saray yönetimi, Sportif A.Ş.'deki başkanlık görevini bırakan eski kulüp başkanı Faruk Süren'in istifasını kabul etme kararı aldı. Böylece Süren'in G.Saray'ın hiçbir iştirakiyle ilgisi kalmamış oldu. Sportif AŞ'nin başına gelecek kişiyi yönetim kurulu belirleyecek.

Avantaj Brann'da
G.saray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibinin belli olacağı eşleşmede, Levski Sofya, Brann Bergen ile 0-0 berabere kaldı. Sofya'da oynanan karşılaşmada, Bulgar ekibi daha atak oynamasına rağmen, rakibin güçlü defansını geçmeyi başaramadı ve tur için avantajı kaptırdı. Rövanş haftaya Bergen'de...

13 bin seyirci
Sarı-kırmızılı taraftarlar maça büyük ilgi gösterdiler. Kanal D'den yapılan şifresiz naklen yayına rağmen tribünlerde 13 bini aşkın taraftar vardı. Maç sonrası ise futbolcuları taşıyan otobüs, Fatih Altaylı'nın arabasının çıkış kapısını kapatması nedeniyle beklemek zorunda kaldı

Merdiven alarmı
UEFA'nın uyarılarını dikkate alan G.Saray yönetimi Ali Sami Yen'i şartlara uygun hale getirdi. Özellikle taraftarların merdivenlere oturmaması için sürekli anons yapıldı, "Avrupa'daki maçlarımızı Ali Sami Yen'de oynamamızı istiyorsanız, merdivenlere oturmayın. Lüften uyarıyı dinleyin" denildi.

Güle güle Gustavo
Galatasaray yönetimi, yabancı kontenjanını boşaltmak için Kolombiyalı Gustavo'yu gönderme kararı aldı. Hazırlık maçlarında bekleneni veremeyen Kolombiyalı futbolcuya karar birkaç gün içinde bildirilecek. Öte yandan başkan Mehmet Cansun, Jardel transferini çözmek için yarın İtalya'ya gidiyor.

Fener'in rakibi Rangers
Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda F.Bahçe'nin rakiplerinin mücadelesinde Glasgow Rangers, deplasmanda Maribor'u 3-0 mağlup ederek turu büyük ölçüde geçti. Karşılaşmanın 39. dakikasında Norveçli Flo, Latapy'nin pasında İskoç ekibini 1-0 öne geçirirken, 57. dakikada Nerlinger farkı ikiye çıkardı. 74. dakikada ceza sahasında düşürülen Flo, penaltıdan takımının üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmayı Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli de izledi.

Rapajç: Denizli ne derse, o olur
F.Bahçe'nin Hırvat yıldızı Rapajç, teknik direktör Mustafa Denizli ile arasının açılmak istendiğini ileri sürerek, çarpıcı açıklamalarda bulundu: "İki gün idmana çıkmadım diye ortalığı toz duman yaptılar. Mustafa Denizli ile aramı bozmaya çalışıyorlar. İnsan ilişkileri havaya benzer. Bir gün yağmur yağar, fırtına çıkar. Ertesi gün günlük güneşlik olur. Denizli ile kesinlikle sorunum yok, takımın patronu o. Artık üstüme gelmesinler. İdman eksiğim maçlara yansır, yedek kalırsam saygı duyarım. İki yıl daha sözleşmem var ve hiçbir yere gitmiyorum."

GÜRCAN BİLGİÇ

Gözler Pirelli'de
Türkiye Ralli Şampiyonası'na puan veren ve bu yıl 22'ncisi düzenlenecek olan Pirelli Rallisi, yarın 19.00'de İstanbul'da start alacak. Organizasyon, Holiday İnn Crown Plaza Otel'de gerçekleştirilen ve yarışma direktörü Satvet Çiftçi ile usta pilotların katıldığı basın toplantısıyla tanıtıldı. Ralli, Yalıköy-Binkılıç-Soğuksu etaplarında toplam 422 kilometreden oluşuyor.

Telekom-Ülker
Basketbol 1.Lig fikstürü dün çekildi. Şampiyon Ülker, ilk hafta Ankara deplasmanında Türk Telekom ile oynuyor. Efes Pilsen ise ligin yeni takımı İTÜ ile oynayacak. Diğer maçlar: Darüşşafaka-TED Kolejliler, Beşiktaş-Oyak Renault, F.Bahçe-Büyük Kolej, Karşıyaka-G.Saray.

Dersimiz Estonya
Yazarlarımız Hıncal Uluç ve Ünal Özüak ile Hürriyet Spor Müdürü Esat Yılmaer'in katıldığı "EuroBasket 2001'e Doğru" programında bu akşam Estonya özel dosyası açılıyor. Program, TRT 2'de saat 23.10'dan itibaren yayınlanıyor.

Frentzen kovuldu
Formula 1 pilotlarından Heinz-Harald Frentzen, takımı Jordan tarafından kovuldu. Frentzen'in kovulma sebebinin bu sezon sadece altı puan toplaması olduğu iddia edildi. Frentzen'in yerine bu hafta sonu Almanya'da Riccardo Zonta yarışacak.

Shakhtar kolayladı
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda dün oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı: Shakhtar Donetsk-Lugano: 3-0, Torpedo Kutaisi-FC Copenhagen: 1-1, Omonia Nicosia-Kızılyıldız: 1-1, Skonto Riga-Wisla Krakow: 1-2, Slavia Mozyr- Inter Bratislava: 0-1

Alpay finale doğru
İnter-Toto Kupası yarı final ilk maçında Aston Villa, Fransa'nın Rennes takımına deplasmanda 2-1 yenilmesine karşın final için büyük avantaj sağladı. 90 dakika forma giyen Alpay, savunmada başarılı bir oyun sergiledi. Inter-Toto'da diğer yarı final maçlarında şu sonuçlar alındı: Ghent-Paris St Germain: 0-0, Blsany-Brescia: 1-2, Basel-Lozan: 3-0, 1860 Münih-Newcastle United: 2-3, Troyes-Wolfsburg: 1-0

Bravo Kocaeli
Kocaelispor Avusturya'nın Innsbruck kentinde oynanan hazırlık maçında İngiltere'nin ünlü takımı Arsenal'i 4-1 mağlup etmeyi başardı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır