kapat
26.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Terazi'deki Ay'ın etkileşimleri ikili ilişkilerinizde hareketlenme getiriyor. İşbirlikleri bugün gündeminizi oluşturabilir. Ortak çalışmalar için hevesli olabilirsiniz ama önce eşiniz ve ortağınızla fikir birliği içinde olmaya dikkat etmelisiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz görülüyor. Çalıştığınız ortamda düzenlemeler yapmak isteyebilir, yeni düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ay'ın Venüs'le etkileşimi rahat bir gün geçireceğinizi belirtiyor.Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebilir ve aşkta kendinize olan güveninizi artırabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kendi mekânlarınızda hobilerinizle ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Kendinizi sevdiklerinizin yanında rahat hissedebilir ve dostlarınızı evinize davet edebilirsiniz. Ay'ın Merkür'le etkileşimi, alınganlık eğiliminizi dengelemenizi söylüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve yakın çevrenizle iletişiminizde artış olabilir. Yazılı ve sözlü her türlü anlaşmayı yaparken dikkatli olun. Yenilik yapma isteğiniz artarken, arkadaşlarınızla fikir birliğine varabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konularda olumlu gelişmeler olacak. Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilir ve yatırımlarınızı bu şekilde yönlendirebilirsiniz. Ay'ın Merkür'le etkileşimi sözlerinizi dikkatli seçmenizi öğütlüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ay, sizi oldukça duyarlı kılıyor. Fakat Venüs ve Uranüsle rahat etkileşimi, özellikle aşk konusunda beklenmedik ve hoş gelişmeleri gündeme getirebilir. Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak istemeniz mümkün.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Yaratıcı düşüncelerinizle oyalanabilir, kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Sosyal aktivitelerin sakinleşeceği ve ikili ilişkilerin önem kazanabileceği görülüyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Katılabileceğiniz arkadaş toplantıları ve grup çalışmalarında yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve arabuluculuk yapabilirsiniz. Mesleki konularda ilerleme kaydedecksiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Meslek yaşantınızda yoğun bir tempoda çalışacaksınız. Sorumluluklarınızdaki artışla yeni anlaşmalar, iş bağlantıları gündeme gelebilir. Maddi konularda disiplinli olabilir, değer verdiğiniz kişilerin fikirlerinden yaralanabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Kendinizi yabancı ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve ufuklarınızı geliştirmek için fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. Yeni konular ve kültürlerle yakından ilgilenebilir eğitim amaçlı yolculuklar planlayabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Kendinizi duygusal bakımdan yoğun hissedeceksiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.


 



Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır