kapat
26.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

33 yıl sonra film çevirecek


Yeniden oyunculuğa dönen Ajda Pekkan iddialı konuştu: "Artık oyunculuğu bırakmayacağım.

Çok güzel filmlerle herkese sürpriz yapacağım
Süperstar Ajda Pekkan'ın yıllar önce, 1968'de oynadığı "Harun Reşit'in Gözdesi" adlı film son sinema filmi olmuştu. Siyah-beyazlı filmlerin çekildiği dönemde Yeşilçam'da Vahi Öz'le birlikte erotik komedi filmlerinde oynayan Pekkan, 70'li yıllardaki seks filmleri furyasında sinemaya küsmüş ve bir daha hiç bir film veya dizide oynamamıştı.

Süperstar, 33 yıl sonra yeniden film setlerine dönmenin heyacanını taşıyor. Pekkan'ın kliplerini çeken Ayşe Ersayın, bu kez uzun metrajlı bir televizyon filmi için kolları sıvadı. Usta oyuncular Halil Ergün ve milletvekili Ediz Hun'un da rol alacağı filmde Ajda Pekkan, şöhreti basamaklarının tepesinden düşüşe geçmiş Yasemin adlı eski bir starı canlandıracak. Yasemin, adeta bir bilge gibi çevresindekilere sanat dünyasının perde arkasıyla ilgili uyarılarda bulunacak. Babaevi'nden tanıdığımız deneyimli oyuncu Halil Ergün ve şimdilerde artık milletvekili görevini yürüten eski sinemacı Ediz Hun da filmde Pekkan'ın sevgililerini canlandıracak. Filmde yönetmen Eser Zorlu'nun kızı Banu Zorlu ile Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy da oynayacak.

FİLMİN ADI BELLİ DEĞİL
Filmin oyuncuları ve teknik ekibi önceki gün Beyoğlu Alem Restoran'da yemekte buluştu. (Üstte) Pekkan'ın oyunculuğa dönüşünün kutlandığı geceye, sanatçının rol arkadaşları Halil Ergün (solda) ve Gökhan Arsoy (sağda) da katıldı. 90 dakikalık televizyon filminin ismi konusunda yapımcılar henüz kararsız. Filmin adı ya Yasemin ya da Şöhretin Sandalı olacak.

Bülent İPEK


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır