kapat
26.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ölüm havadan geldi


Dolapdere'de bir atölyede gaz kaçıran sanayi tüpünü işçiler pencereden fırlattı. Sokakta oynayan 3 çocuğun üzerine düşen tüp, birini öldürdü, 2'sini de yaraladı
İstanbul Dolapdere, dün dikkatsizliğin ve bilgisizliğin yol açtığı bir ölüme sahne oldu. Bir mobilya atölyesinde gaz kaçıran sanayi tüpünün gelişigüzel aşağıya atılması sonucu sokakta oyun oynayan üç çocuktan biri öldü, diğer ikisi ağır yaralandı.

Dolapdere Bülbül Mahallesi Karaca Sokakta meydana gelen olay şöyle gelişti: Tevfik Seviler'e ait mobilya atölyesindeki sanayi tüplerinden biri, aniden gaz kaçırmaya başladı. Patlama olacağından korkan işçiler de sanayi tüpünü camdan dışarı fırlattı.

2 ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR
Camdan atılan sanayi tüpü, dışarıda herşeyden habersiz oynayan Aykut Koşal (4), Göksel Lekesizgöz (5) ve Vedat Aktaş'ın üzerine düştü. Başına tüp isabet eden Aykut Koşal olay yerinde feci biçimde can verirken, arkadaşları Göksel Lekesizgöz ile Vedat Aktaş ise ağır yaralandı. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan iki çocuktan Göksel Lekesizgöz'ün bacağının parçalandığı öğrenildi. Lekesizgöz ve Aktaş henüz hayati tehlikeyi atlatamadı. Korkunç olayda yaşamını yitiren Aykut Koşal'ın babası Cengiz Koşal sinir krizi geçirerek hastanedeki bazı camları kırdı.

MAHALLELİ ATÖLYEYE SALDIRDI
Öte yandan mahalle sakinleri, bir çocuğun ölümüne iki çocuğun ağır yaralanmasına yola açan atölyenin camlarını kırdı. Öfkeli kalabalık atölyede bulunan işyeri sahibi Tevfik Seviler'i (45) ise döverek hastanelik etti. Kalabalığın elinden polisler tarafından güçlükle kurtarılan Tevfik Seviler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alan polis, sokağa kimseyi yaklaştırmadı.

Sefer DARICI


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır