kapat
26.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Türk kızıyla seks yaptı sonu oldu
İskoçya'da Scorpio Leisure masaj salonunda çalışan bir Türk kızı ile seks yapan, 42 yaşındaki taksi şoförü kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Masaj salonunun 'Türk lokumu' lakaplı güzel Esra ile seks yaptıktan sonra girdiği duşta ölen şoförün otopsi raporunda, kalp rahatsızlığının bulunduğu belirlendi.

Telefonları şempanze açıyormuş
İskoçya'da, Blair Drummond Safari Parkı'nda çalışanlara gelen gizemli telefonların bir şempanze tarafından açıldığı ortaya çıktı. Park yetkililerine göre, 11 yaşındaki şempanze Chippy, bakıcısının cebinden cep telefonunu aldı ve nasıl kullanacağını keşfetti. Ve telefonun hafızasındaki numaraları çevirmeyi başardı.

Çaldığı yüzükleri yuttu
İspanya'da, hırsızlık yapan İngiliz genci, polise yakalanacağını anlayınca çaldığı altın yüzük ve zinciri yuttu. Turistik Costa del Sol bölgesinde kuyumcudan 7 bin 200 euro (yaklaşık 8.5 milyar TL) değerinde yüzük ve zincir çalan ve 23 yaşındaki İngiliz, yuttuklarını 'doğal yoldan çıkardıktan' sonra tutuklandı.

Elma akciğerleri geliştiriyor
Amerika'da, 13 bin kişi üzerinde yapılan bir araştırma, elmanın akciğerlerin işlevini arttırarak solunum yolu hastalıklarını önlediğini gösterdi. Uzmanlar, özellikle elmada bol miktarda bulunan flavonoid adlı maddenin nefes darlığı ve öksürük rahatsızlıklarını iyileştirdiğini belirtiliyor.

Diş gıcırdatma artık sona eriyor
Uyurken farkında olmayarak, birçok kişi diş gıcırdatıyor. Bu da zamanla ağrıyan çenelere, aşınmış ya da yerinden oynamış dişlere neden oluyor. Stanford Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Psikiyatrist Maurice Ohayon, bu sorundan kurtulmanın yollarını açıkladı. İşte öneriler:

* Günde 6 fincandan fazla çay ya da kahve içmeyin.

* Alkol tüketiminizi sınırlandırın.

* Sigara içmeyin.

* Endişe ve stresten uzak durun.

* Sık sık diş hekime giderek dişlerinizin sağlığı ve gelecekte size uygulanabilecek tedavi yöntemleri hakkında bilgi alın.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır