kapat
16.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Çok ayıp ettiler


Inter'in Brezilyalı yıldızı Ronaldo, taraftarların Hakan'a tavırlarını kınadı, "O bunları hak etmedi. Yapılanlar yanlış" dedi, Emre için de "Büyük yetenek" yorumunu yaptı
Hakan Şükür'den sonra G.Saray'dan Emre ve Okan'ı da transfer eden Inter'in Pinetina'daki sezon öncesi hazırlık kampına Türk basınından sadece SABAH girdi. Hakan Şükür, Emre ve Okan'ı dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldo ile yan yana getiren SABAH, golcü futbolcudan özel görüş aldı. Hakan Şükür'ün önceki gün Interli taraftarlarla arasında yaşanan gerginliğe çok üzüldüğünü belirten Brezilyalı futbolcu, "Çok tatsız bir olay. Futbolda böyle şeyler oluyor. Sakatlığım sırasında zaman zaman benzer tepkileri ben de yaşadım. Bu konuda takım olarak Hakan'ın arkasındayız. Çünkü o böyle bir tepkiyi hiç hak etmedi" dedi.

İtalya'ya alıştı
Hakan Şükür'ün geçen sezon İtalya'ya alışma devresini geçirdiğini belirten Ronaldo, "İnanıyorum ki bu sezon çok daha başarılı olacaktır" yorumunu yaptı. Yıldız futbolcu, kampta birlikte olduğu Okan ve Emre'nin de çok yetenekli futbolcular olduğunu kaydederek, "İkisi de inanılmaz çalışkan ve de hırslı. Özellikle Emre az rastlanan bir yetenek. İnşallah benim başıma gelenleri yaşamaz ve sakatlıklardan uzak durarak İtalya'ya çabuk uyum sağlar" dedi.

Herşey mükemmel
Okan ve Emre ise Ronaldo gibi büyük bir yıldızla yan yana oynayacak olmanın kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, "Ancak biz buna alışığız. Çünkü Galatasaray'da da Hagi gibi bir ekol ile birlikte oynadık. Ronaldo'nun hücum yetenekleri harika. Neredeyse bir yıldan fazla süren bir sakatlıktan yeni çıkmasına karşın idmanlarda herkesten çok çalışıyor" ifadesini kullandılar

İtalya'da herşeyin yolunda gittiğini söyleyen ikiliye destek veren Hakan Şükür de, "Onlarla yeniden aynı takımda oynayacak olmak çok güzel. Ronaldo'nun iyileşmesiyle forvetteki rekabet daha da arttı. Ancak bu sezon benim için herşey çok daha güzel olacak" diye konuştu.

YASEMİN TAŞKIN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır