kapat
16.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden yorulabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir ve ticari konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim ve sanatla ilgili konularda girişimlerde bulunacaksınız.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün maddi konumunuzu etkileyecek önemli bir iş konusunda sorumluluk alabilirsiniz. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakabilir. Yapmak istediğiniz değişiklikler uygun bir zaman değil.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendinize güveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak. Burcunuzdaki Ay'ın Venüs ve Satürn'le birleşimi girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebileceğinizi ve harekete geçebileceğinizi belirtiyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizi zaman zaman baskı altında hissedeceksiniz. Yeniliklere ayak uyduramamak yüzünden rahatsız olabilir kendinizi kıstlayacak koşullar yaratabilirsiniz. Aşk konusunda kendinizi motive edebilirseniz yanılgılarınızdan uzuaklaşabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Toplum yaşantınızın canlı olacağı bugün, arkadaş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Ay-Venüs birleşimi özellikle kadınlarla ilişkilerinizde size yardımcı olabilir. Disipline olmanız gereken bir gündesiniz. Lüks için para harcamaya eğiliminiz yüksek.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Meslek yaşantınızda çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayabileceğiniz bir gündesiniz. İşyerinizde diplomatik davranarak ilişkilerinizi geliştirebilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını maddi olarak da görebilirsiniz. Otoritelerden destek alacaksınız.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinizi oldukça yaratıcı ve girişimci hissedebileceğiniz bugün, yaratıcı faaliyetlerden büyük zevk alabilirsiniz. Seyahat ve eğitimle ilgili konulaı gündemde olacak. Aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün duygusal paylaşımlarınız konusunda oldukça hassas olabilir, sevdiğiniz insanlar tarafından anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Aşk konusunda acele kararlar alma isteğiniz var olan dengeleri bozabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
İkizler'de bulunan Ay'ın rahat açıları, işbirliği ve ortaklık konularını ön plana çıkartıyor. İş yaşantınızdaki sorunlar yüzünden eş ve ortağınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalardan para kazanabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ay'ın Satürn'le birleşmesiyle birlikte bugün, sağlığınızla ilgili bir takım sorunları halletmek için harekete geçebileceğiniz görülüyor. Aşırı enerji yüklü olmanız kendinizi başkaları için yorabileceğinizi ve strese sokabileceğinizi belirtiyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aşk konusunda gerçekleştirmek istediğiniz yenilikleri uygulamak için uygun bir gündesiniz. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konularda başarılı olmanız mümkün.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün evinizde ve ailenizle ilgili sorumluluklarınızın artabileceği ve güvenlikle ilgili konularda yoğunlaşma yaşayabileceğiniz görülüyor. İkili ilişkilerinizde istikrarı koruyabilirseniz rahat edebilirsiniz. Sevgide yaratıcılığınızı kullanmalısınız.


 



Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır