kapat
16.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

'Yaşamın Kıyısında'ki hayatlar sarsacak


Kamuoyuna yansımış olayların 'sonra'larını da ekrana taşıyan program

16 Temmuz'da başlıyor
atv'de yeni bir program başlıyor: Yaşamın Kıyısında... Her pazartesi yayınlanacak programın eksenini siyaset dünyasından adliye koridorlarına, sağlıktan magazine, operasyonlardan sokağın sıcak gündemine 'yaşamın kıyısında' hayatların öyküleri oluşturacak. Programın bir özelliği daha var; kamuoyuna yansımış, tartışılmış olayların 'sonra'ları da ekrana getirilecek. 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 23.00'te yayınlanacak ilk programda şu konular var:

ACEMİ İNTİHARCI
Sürekli intihar eden ama bir türlü başarılı olamayan Ümit Yorgan'ın hikayesi. Önce fare zehiri içti, ablası hastaneye yetiştirdi. Boğaz Köprüsü'nden atladı, denize değil Ortaköy'e düştü; sadece bacakları kırıldı. 18 yaşındaki intihar tutkunu bir gencin 73'lük hastane arkadaşıyla geçen günleri...

ZAYIFLAMA ÖLÜM GETİRDİ
Zayıflamak için ameliyat olan ve yaşamını yitiren, bir doktor olursa ne olur? Adliye koridorlarına uzanan, biri ölen diğeri suçlanan iki doktorun inanılmaz öyküsü; sağlık sistemimizin en sık rastlanan olaylarından yanlış teşhis ve yanlış ameliyat.

VE GECE DEVRİYESİ...
Ekip, Amerikan sinemasının kullandığı bir televizyon yöntemiyle İstanbul'un gece hayatını ekrana taşıyor. Yangından acil servislere, polis operasyonlarından İstanbul sokaklarına bütün görüntüler belgelenecek.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır