kapat
16.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Oto hırsızlarıyla film gibi kovalamaca


Üç oto hırsızı Düzce'den çaldıkları araçla Adapazarı'nda hız yaptı.
Peşlerine 6 polis ekibini taktı; 5 barikatı aştı. Yine de durmadılar. Polis, aracı ancak tekerleğine ateş açıp durdurabildi

Adapazarın'da, önceki gece otomobil hırsızları ile polis arasında filmleri aratmayan bir kovalamaca yaşandı. Oto hırsızları Barış (26) ve Erdoğan Tokat (25) ile Erdoğan'ın imam nikahlı eşi Sevda Özdemir, Düzce'den Şahin marka otomobili düz kontak yaparak çaldı. Daha sonra Barış Tokat'ın yönetimindeki otomobille Adapazarı'na gelen oto hırsızları, aşırı hız yapınca polisin dikkatini çekti ve 'Dur' ihtarı aldı. İhtara uymayan oto hırsızları daha da hızlanarak kaçmaya başlayınca amansız kovalamaca da başladı.

AMANSIZ TAKİP
Yapılan anons ile 6 polis ekibi oto hırsızlarının peşine takıldı. Hızını artıran oto hırsızları kaçış sırasında iki vatandaşa çarparak hafif yaralanmalarına yol açtı.

Ara sokaklarda dakikalarca süren kovalamaca sırasında, oto hırsızları, polis araçları tarafından kurulan 2'si küçük 5 barikatı aşmayı başardı. Hırsızları bir türlü durduramayan polis, bu kez 'Pamukova Bölge Trafik İstasyonu' önünde kamyonlarla, hiçbir aracın geçemeyeceği şekilde bir barikat kurdu. Barikatın yanına tedbir olarak ambulans ve itfaiye ekipleri de çağrıldı.

ATEŞ AÇILDI...
Peşindeki polis araçlarını atlatmak için 160 kilometre hız ile son barikata yaklaşan oto hırsızları, büyük barikatı aşmak için yer ararlarken, polis aracın tekerleklerine ateş açtı.

Açılan ateşe aldırmadan ve hız kesmeden ilerleyen oto hırsızlarının otomobilinin tekerleği patladı. Son hızla barikata çarpan oto hırsızları, hemen olay yerinde bekletilen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hırsızların çaldığı otomobil de kullanılamaz hale geldi.

Murat UYGUN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır