kapat
15.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Schumi Ada'da fırtına gibi esti
Formula 1'de, İngiltere Grand Prix'i öncesi yapılan sıralama turunda, Ferrari'nin şampiyon pilotu Michael Schumacher, en iyi dereceyi yaparak pole position (ilk sıra) hakkını aldı. Sabah ısınma turlarında yağan yağmurun ıslaklaştırdığı pistte Schumacher'i McLaren'den Finli Mika Hakkinen izledi. 3. ise yine Mc Laren'den İskoç pilot David Coulthard oldu.

Ufuk geri döndü
32. Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan ay-yıldızlı ekibimiz, Almanya'da çalışmalarını sürdürürken, dizinde ve yan bağlarında zorlanma olduğu tespit edilen Ufuk Sarıca, kontrollar için İstanbul'a döndü. Ayrıca Kerem Tunçeri'nin belindeki sakatlığın geçtiği, kasığındaki bezelerden dolayı sorun yaşayan Tutku Açık'ın ise tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Johansson kanser
UEFA Başkanı Lennart Johansson, prostat kanseri olduğunu ancak bu durumun görevine devam etmesine bir engel teşkil etmediğini söyledi. Johansson, "Evet, kanser olduğum doğru. Tedavilere olumlu cevap vereceğimi umuyorum" dedi. 71 yaşındaki Johansson, 1990 yılından beri başında bulunduğu UEFA'da daha 4 yıllık bir hizmet vermeyi amaçlıyor.

Sarı mayo Voigt'un
Fransa Bisiklet Turu'nun 7.etabında zafer Fransız Laurent Jalabert'in oldu. Yarış sonunda çılgın bir sürücünün otomobiliyle çarpması sonucu seyircilerden 4'ü yaralandı. 162 kilometrelik etapta ikinci sırayı elde eden Alman Jens Voigt, sarı mayonun yeni sahibi oldu.

Trabzon mağlup
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Almanya'da, Polonya'nın Slonsk Breslau takımıyla yaptığı özel maçta 2-1 yenildi. Yaklaşık 1500 seyircinin izlediği karşılaşmanın ilk yarısını Trabzonspor, 13. dakikada Jarro'nun attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Trabzonspor 68 ve 73.dakikalarda Remiqiusz'un kaydettiği gollere engel olamadı ve maçı 2-1 kaybetti.

Fransa'ya yenildik
Avrupa Ümitler Basketbol Şampiyonası grup eleme maçında Türkiye, Fransa'ya 79-66 yenildi. Macaristan'daki eleme mücadelesindeTürkiye, bu yenilgiye rağmen Avrupa Şampiyonası finallerine katılma şansını sürdürdü.

Hido 20'yi pek sevdi
Sacramento Kings'in Güney Kaliforniya Yaz Ligi'ndeki maçlarında oynayan Hidayet Türkoğlu, Memphis Grizzlies maçında da üzerine düşeni yaparken takımını 100-86'lık yenilgiden kurtaramadı. Hidayet sahada kaldığı, 34 dakikada 20 sayı, 4 asist, 1 ribaund, 3 blok ile takımının en skorer ismi oldu. Sahadan 100-86 galip ayrılan Memphis'in Yunan oyuncusu Antonis Fotsis 17 sayı buldu.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır