kapat
15.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Harcamaların çokluğundan ve alacak verecek gibi konular yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Sabah saatlerinde beklemediğiniz bir yardım sizi sevindirebilir. Akşama doğru ise paylaşımlarınızda oluşabilecek koşullar yüzünden zorlanmanız mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Burcunuzda ilerleyen Ay'ın Güneş'le rahat açısı, size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Akşama doğru Ay-Uranüs etkileşimiyle duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Burcunuzda birleşecek olan Venüs ve Satürn'ün etkisiyle sıkıntılı anlar geçirebilir, sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Arkadaş çevrenizde sorumluluk duygunuzun artabileceği fakat anlaşılamamaktan yakınabileceğiniz bir gün. Ay'ın Güneş'le etkileşimi kendinizle barışık olabileceğinizi belirtiyor. Sevdiklerinizden yardım görmek sizi mutlu edebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün meslek yaşantınızdaki bazı gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilecek nitelikte olabilir. Otoritelerle anlaşma konusunda güçlük çekebileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınız size destek olarak sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilirler.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Uzak mesafeli bağlantılarınızdan beklediğiniz haberlerin gelmeyişi yüzünden sıkıntı çekeceksiniz. Ticari ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilir ama üstesinden gelebilirsiniz. Yeni konulalarla ilgilenmek için iyi bir zaman.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün ortak çalışmalarınızın kazançlarıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu alanlarda bazı maddi sorunların gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Duygusal bakımdan kendinizi baskılama ve içinize atma eğiliminizi aşmalısınız.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Boğa'daki Ay'ın Uranüs'le sert etkileşimi, akşama doğru ikili ilişkilerinizde karmaşık bir tutum sergilemenize neden olabilir. Fikirlerinizdeki ayrılıklar tartışmalara yol açabilir. İşbirliğinde duygusallığa kapılmadan karar almalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Sağlığınız konusunda hasssiyetler yaşayacaksınız. İlaç kullanma ve bilmediğiniz tedavileri uygulamada dikkatli davranmalısınız. Yaşadığınız mekânları düzenleme konusunda güçlük çekebilir ve kendinize fazla yüklenebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Sevdiklerinizle ilişkilerinizde aşırı ciddi davranabileceğiniz bir gün. Söylemek istediklerinizi içinize atma eğilimi gösterebilirsiniz. Kendinizi sevgi konusunda baskılamanız sosyal yaşamdan uzaklaşmanıza neden olabilir.**


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aile yaşantınızda geçmişten kaynaklanan bazı problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşantınızn olumsuz etkilenmemesi için sorununuzu paylaşmalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İletişimde yoğunluk yaşayabilir ve birçok ziyaretçi ağırlayabilirsiniz. Çevrenizdekilerin düşüncelerine önem veriyorsunuz ve insanların sizi ciddiye alması hoşunuza gidiyor. Bugün bir arkadaş toplantısında keyifli saatler geçirebilirsiniz.


 



Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır